Jump to content

Moto Zajednica

VOŽNJE I PUTOVANJA

Recommended Posts

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Danas sam Crncem išao do Ralje, povod je bio učlanjenje u AMS. Ralja je blizu, zavisi iz kog dela grada se ide ali je to ukupno u oba pravca oko 90-100 km sa sve vrludanjem po okolnim putićima.

Smrzo' sam se neobjašnjivo!  :o :o :o

Budala sam, sve sam razmiljao: ''Ma tu je to, čas posla sam na Banjici, gde je Banjica tu su Jajinci i eto me na Trešnji a onda samo da nađem kafanu''.

Kakva laž, kakva obmana samog sebe, kao da će redosled naseljenih mesta da promeni temperaturu. ::)

Gotovo je, sada je već potrebno dobro oblačenje čak i za ovako kratke vožnjice.  :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 599 postova

i ja sinoc iso iz vinograda kuci cxca 15 ak km al ispod moto jakner obuko sam jos jednu jaknu i nemog bas rec da sam mogo jos jednu jaknu obicui da bude toplo ma da sad su voznjice mlao kroz podne i gotovo ako nes oblacit full zimsku opremu

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

@Vuja = Danas sam Crncem išao do Ralje, povod je bio učlanjenje u AMS.

A jel' to nemere u BG?? :D

@Vuja = Danas sam Crncem išao do Ralje, povod je bio učlanjenje u AMS.

A jel' to nemere u BG?? :D

Gazda kafane se otvorio za pasulj i pečenje povodom akcije davanja krvi. On sam se učlanio iako je naglasio da na motor neće nikad. Odobrio je popust svima sa AMS karticama u njegovoj kafani za hranu i piće kad god dođu. To nam je prvi u nizu ugovora koje ćemo praviti sa svima koji bi davali ZNAČAJNE popuste članovima.

Mi samo hteli da se nekako odužimo pa smo napravili sastanak tamo.

Hmm, ''sastanak''... ::)

Inače, u Beogradu ne postoji mesto gde možeš da odeš da bi se učlanio. Asocijacija nema svoje prostorije a i da ima nema nikoga ko bi u njima sedeo jer nema para. A para nema jer nema članarina iako su ljudi hteli da daju pare i pre više od godinu dana. Ali te pare nema ko da uzme jer nema nikoga ko bi radio za džabe a da već tako nije angažovan.

I tako, ko je stariji kokoška ili jaje?  ;D

Ili kao jedna pesma od Sedmorice mladih ''kofa je bušna'' pa unedogled.

Ukratko nemere to u Bgd već samo tokom nekih okupljanja dok se pristupna dokumenta ne stave na sajt pa popuni ko hoće.

Ali da popuniš izjavu da ćeš raditi za džabe to može kad hoćeš, i na kuću će da ti se donese, bez brige.  :D

• Zainteresovan, 577 postova
  • Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter,

Pa evo posto dobih nove cizme i pantalone resih prekjuce da ih isprobam posto nije bilo padavina pa prosetah do Kragujevca i nazad.Oprema je polozila test sto se tice hladnoce ali sam imao dva nedostatka.Kao prvo sal oko vrata jer posle 30 km i to oko 100 km/c pocinje da se ladi grkljan a trebao sam i dvoje carapa nije da se mrznem al za dalju voznju trebao bih i to da stavim.

Put je prica za sebe.Iako je bilo 13 h kada sam posao u nekim severnim krivinama ne da je vlazno nego ima i poledice.Utakvim uslovima svaki malo brzi prolaz kroz krivinu je strasno interesantan ako ne i da se najezis.U povratku je ipak bilo sunca malo pa gde vidim suncanu krivinu ozezi.

Sve u svemu cef sam isterao sprej za impregnaciju odela i cizama dobio da isprskam iste pa onda cekam dobru kisu da isprobam i u tim uslovima dal prokisnjavam ja a bogme i motor

Ciljana kilometraza mi je 6 000 km za ovu godinu a nova godina je daleko a ja sam blizu kilometraze .Ne volim bas kada me uhvati kisa samo da ne pada a ostali uslovi su mi nebitni.Evo i slike cizme koje sam dobio da se "pohvalim"

post-4740-12879054281675_thumb.jpg

Imaš čime da se pohvališ, dobre su.

Da li dozvoljavaju i neku šetnju oko motora ili samo jahanje po njemu?

Jesu blago povijene u napred ali moze da se hoda a kada se odsrafe stitnici na prstima sa strane moze i za pod satru na neko veselje

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Vazno je da ne propustaju.A za setnju uvek mozes da poneses neku laksu obucu.

Steta sto nisi slikao malo uz put, bile bi zanimljive  slike. Svaka cast na [glow=red,2,300]produzenoj sezoni[/glow]

Vazno je da ne propustaju.A za setnju uvek mozes da poneses neku laksu obucu.

Steta sto nisi slikao malo uz put, bile bi zanimljive  slike. Svaka cast na [glow=red,2,300]produzenoj sezoni[/glow]

Slike mi stvarno nisu jaca strana zaboravljam bre na njih , a sto se sezone tice ona traje do 31. 12.pod uslovom da je put cist.

Ove godine prva voznja mi je bila 05.01 a druga 07.01 jes da su bile po oko 50 km ali je tada bogami bilo i minusa i snega pored puta

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Kako ide saltovanje sa takvim cizmama? Ja sam uvek imao malo problema na MZ-u, kada je obuca kruta... :-\

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Cizme su odlicne! Meni od opreme fale jedne dobre cizme koje nece propustati vodu,a ovako nesto i gledam da uzmem.

Po meni za voznju neka minimalna temperatura je 15 stepeni,jer sve ispod toga je veoma hladno (ne mogu ni da vozim kad se natrontam kao da sam krenula na Antartik) a i put je veoma klizav.

Nadam se da ce u cetvrtak pasti jedna voznjica posto su najavili 20 stepeni!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja