Vuja 35 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ova ti je slika toliko dobra da je to čudo jedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan MZ przi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci benjaminu,covek je non stop slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan BJB bratija na Mokroj Gori kod Kuste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Duki ove dve fotke gde si sam na MZ-u da uramis obavezno...Fotke su mnogoooo ubave ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 24, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se vozi u Vel.Planu na moto-skup??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 4 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u subotu,stize i stomaklija sa novom makinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se vozi u Vel.Planu na moto-skup??? ;D Vozismo se u petak ja, MZ i Duki do Velike Plane...Prze MZ-ejci samo tako...Mene zezala zica od osiguraca dodirivala ram pa motor trokirao kod Starog Sela, no tu se nasao Duki sa izolir-trakom tako da je sve reseno. Kada je pocelo da seva tamo negde od Smederevske Palanke ja i Duki krenusmo "kucama svojim" a MZ osta da noci u svoj "bungalov". Do Markovca vozismo zajedno a posle Duki za Jagodinu ja za Svilajnac. Na slikama -Duki "belezi" atmosferu -MZ sprema "toplu postelju" od duseka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan I tako ja cekam u Markovcu na dogovorenom mestu kad nesto poce da grmi iza brda,za trenutak pomislih ala ce nevreme,ali ne lezi vraze nije nevreme,to idu Magarence i Bobber. (nevreme je bilo u povratka,ali stigoh nekako do kuce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas ispred kuce, kad pocinje kisa!!A sto je duvalo pored Morave, cudo jedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji ste! Skup u Plani je nešto izuzetno, mnogo volim ceo taj kraj. Gde je MZ raširio šator, dole u Radovanjskom Lugu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je na tzv. "hipodromu" nije vise u Radovanjskom lugu!! Nije los ambijent, onako siroka livada, opasana visokim topolama, mada se meni vise svidjao Radovanjski lugm nekako je tamo opustenija varijanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Radovanjski Lug je imao neki fazon, sama livada,istorisko mesto.Na pocetku pravljenja skupova ,to je bilo najlepse mesto.Falila je jedino voda, mislim na reku ili jezero,sve ostalo je OK.Mislim da ie `94.bio prvi skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 29, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Je prvi je bio '94. god. U petak je tolika kisa padala (kao u Lazarevcu), da mi je opet sator propustio vodu, ( ali samo na delu gde je zip ili kako se vec zove ono sto se zatvara sa zubicima, moracu da premazem parafinom onda vise nece, valjda??), da sam otisao kuci u Staro Selo da spavam, ionako te noci zbog kise nije bilo nista interesantno, osim da sedim i pijem pivo. U subotu sam iz satora isipao jedno litru vode, sve spakovao i odneo kuci, jer nije imalo smisla spavati na mokroj vreci i busnom duseku jer mi se tokom noci uselio podstanar i pocepao nekako dusek?? A i sator je pio sav blatnjav iznutra. ( kako li je spavao na mokrom???). Odoh sledeceg vikenda u Bor, ali to je druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zar tvoj plavi kineski dusek da probuse :o...dzukele jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 30, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh i bez China duseka i China pumpice za duvanje duseka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mz bratijo ko se vozi u Bor za vikend??? Zbog radnih obaveza krecem (nazalost) u subotu ujutro jer se sastajem sa ekipom iz Petrovca na Mlavi oko 10h na mostu kod sela Shetonja. Ko je raspolozan vidimo se tamo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Putuj Igumane i lepo se provedi! P.S.Ponesi aparat i napravi neku sliku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da nam nije MZ-a uopšte ne bi znali šta se gde dešava. Pametno bre, čovek se vozi dok ja stalno nešto popravljam i kupujem, smučilo mi se. Moraću opet do Svilajnca i Temerina i nadam se da je to poslednji put da negde idem da bi nešto radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 4, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ides za Svilajnac?Da ti se pridruzim.Picasoo me ubi vise pozivajuci me da dodjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Moraću opet do Svilajnca i Temerina i nadam se da je to poslednji put da negde idem da bi nešto radio. Kad ćeš do Temerina? Ja ću, po svemu sudeći, u ponedjeljak za Novi Sad, pa da iskombiniramo nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 4, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Svakak,obavezno da svratis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam u planu vožnje posle sledećeg vikenda (malo da se nakupim parica ;D ) ali pošto Svakak ide sada u ponedeljak za NS onda se planovi menjaju. Joska, da li je izvodljivo čerupanje Crnca u ponedeljak popodne kada završiš sa poslom? Ako si u gužvi nema veze, nije hitno za motor jer ću sigurno doći za NS da bi se video sa Svakakom pa ako nema vremena za čerupanje utešićemo se pivom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Joska, da li je izvodljivo čerupanje Crnca u ponedeljak popodne kada završiš sa poslom? Ako si u gužvi nema veze, nije hitno za motor jer ću sigurno doći za NS da bi se video sa Svakakom pa ako nema vremena za čerupanje utešićemo se pivom. ;D Ajde da se dogovorimo, pa da obavimo sve u kompletu. Ja moram u Novi Sad kupiti nekakav objektiv u BMFoto, nakon toga sam slobodan kao ptica. Naravno ne moram obaviti kupovinu u ponedjeljak, može i neki drugi dan, kad vama bude više odgovaralo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 5, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Putuj Igumane i lepo se provedi! P.S.Ponesi aparat i napravi neku sliku!! Aparat za uslikavanje se nosi, biti ce slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...