mitri 1847 Napisano Maj 21, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Veoma slab skup- nikakva organizacija i mala posecenost(manje od sto motora).Jedino sto vredi pomenuti - na skupu je primecen jedan ROYAL ENFIELD Bullet 500 - sa registarskim oznakama iz Indije :shock: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 22, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Istekla mi je registracija na CBR-u proslog cetvrtka (19. Maj), a iskomplikovalo mi se sa prethodnim vlasnikom - tek smo u Petak kasno se videli da potpisemo kupo-prodajni ugovor, tako da sam ovog vikenda bio 'prizemljen', a bas sam planirao da posetim Sabac i Vrsac.... Verovatno je slaba posecenost skupa u Jagodini uzrokovana drugim paralelnim skupom u Sapcu, ali i moto trkama u Vrscu... Bas je bez veze sto je dozvoljeno da bude vise skupova u isto vreme jer se tako motoristi ne sakupe na jedno mesto svi, vec ispadne nekad i ovako slabo poseceno... Eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 23, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ovogodisnja trka u Vrcu je bila najbolja od svih do sada, a i posecenost vrhunska.NIkada vise motora kod nas na jednom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Maj 27, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan ocajan skup :x a i zavrsio se tragicno :cry: poginuo je jedan paracinac :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...