StefanRG 4 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc oko potraznje klipa, narucio bih klip za rg 125 f, ali neki kvalitetan i ne standard 56mm, treba mi veci, pa ako neko zna neki dobar sajt ili nekoga ko ima, nek mi pise ovde, Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano April 11, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sale Trstenik 037 715 130 sve preporuke Moto delovi http://www.motodelovi.com/ jeftiniji ali kod njih dvaput proveri kad ti posalju meni su uvalili veci klip nego sto sam trazio, reklamacije nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRG 4 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozvacu ga pa cu mu lepo reci 2 puta sta mi treba ako se odlucim da uzmem od njega, hvala ti, inace ispizdeo sam na motor zesce, trosi kao iracki avion, prvo nemam ni motorcic ni rc ventile, bukvalno mi je non stop otvoren, onda vazdusni filter mi nije org nego neki sundjer je stavljen, a treba da bude ona kao pena sundjerasta, jebote sipam mu 5l mesavine, predjem ravno 21km i ostane mi samo 2l i 200 grama goriva, a motor mi na 10000 kao da ima blokadu, ne znam sta da mu radim, crevo od goriva mi je siroko oko 7,5mm ne verujem da je predebelo, znaci dodje mi da ga zapalim...A takvog sam ga dobio, i prvi put mi je sa 5l presao 78km, ali je malo gusio na nizim i onda sam dostelovao smesu i stavio novi sundjer koji je isto obicni, i sad ide lepo i krecem bez gusenja i malo bolje prima gas, non stop menja potrosnju, nekad predjem lepo, nekad trosi ko lud, kao da sam odlucuje kad ce da guta kao lud a kad ne, inace isto ga vozim kao uvek normalnom brzinom, ponekad ga zavrcem ali jebe me pa rastura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano April 11, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Bez RC ventila i sa losim filterom vazduha je normalno da trosi 10l, kod mene na TS-u (isti agregat kao kod RG-a) pre stelovanja i stavljanja oreginalnog filtera za vazduh trosio 8l posle oko 4l-5l. Generalno 125 2t motori ako se voze osrtije za sta su i napravljeni trose dosta. Ako mozes namesti RC ventil i filter vazduha posle toga si sredio pola problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...