Džoni Šova 18 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, želeo bih nešto da pitam, možda je glupo, ali ipak bih da čujem neko stručnije mišljenje. Pre neki dan mi je pukao Tecnigas na mestu cevi kod izduvne grane. Skinuo sam ga i odmah sam primetio da je ranije varen bas na pocetku i da sa unutrasnje strane u cevi vire dve zice i debeli unutrasnji var. Moje pitanje je sledeće : Da li taj var smeta, i da li ovaj novi kružni var mogu da smanje performanse ili to nema nikakve veze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 10, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Na tom mestu se ranije nalazila bokada u vidu cevi koja je zapusena na kraju, nemoj da se brines sve je uredu teraj tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 10, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan ajde slikaj i postavi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano April 11, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji konkretno Tecnigas? Trek? Koliko znam ni jedan nema nikakvu blokadu. Definitivno uslikaj da bacimo pogled ili označi na donjoj slici. Ovako iz opisa ne može da se shvati gde je tačno pukao i gde je taj var. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto sam ja prosle sezone rekao tada dobrom drugaru da mi nabavi auspuh jer se kao bavi time, a onda kada ga je nabavio nije mi rekao da je prepravljan, nisam ni sumnjao u njega pa nisam zagledao. Slikacu preko vikenda, koliko ja vidim, tu na pocetku je on bio isecen pa krivljen da bi se upasovao, i onda je varen indijanski. Nije blokada u pitanju. Slikacu samo da ugrabim vremena preko vikenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano April 11, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan To je najverovatniji scenario. Pretpostavljam da je u originalu bio predviđen za Minarelli agregat pa je prepravljen na Piaggio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Taj auspuh sam skinuo sad i da verovatno je za minareli jer i sa laksim rolnicama i tvrdjom centralnom nije pravio rezonancu uopste, ponasao se kao da je fabricki. Izvinte sto se ukljucujem ovako posle deset dana, motor mi je ionako bio kod majstora a bili i praznici pa se oduzilo. Sad je stavljen od Djilere Runner onaj zakrivljeni, vracene teske fabricke rolnice, i sad sam sporac, ali ajde sta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...