Jump to content

Moto Zajednica

Kraljevo -Sevastopolj

Recommended Posts

• Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova
  • Motocikl: TDM900

Sledo Slovacka koja nije uz deo sa ukrainom ni malo zanimljiv kao ni Poljska slike su tek iz Olsztyn...koji je biser u svakom slucaju ...mirno lepo mesto poplocano kamenom ...makadam...kocka kao da je vrewme stalo pre dugo godina ...sve se uklapa u ambijent i lepote grada odakle je Kopernik.

grad je na mestu 10 jezera pa zamislite lepote zivljenja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ulazak u Poljsku mi je bio bas sentimentalan ...posto mi ze zenina baba Poljakinja koja je posle rata dosla sa nasim Srbinom iz logora posto su joj nemci sve pobili.Bilo joj je sve jedno gde ce i tako se nasla u Srbiji.

Naravno ovo sam namerno uradio i otisao u njen rodni grad ...Rzeszow...da bih zafrkavao tastu ...eto ja bio u tvom rodnom gradu a ti nisi...haha zlica sam al ...elem idemo dalje... grad je jako moderan i nije ni malo pro Sovjetski kako imami u podsvesti taj deo evrope.Okvirno oko 200.000 ljudi zivi u njemu a devojke su im jako privlacne da ne kazem da nisam zenjen ne bih se ni vracao. :-)

Pa gledam treba da mi javi drugar iz Moskve kakva je situacija ali do danas nemam informaciju da ima

• Svrati ponekad, 219 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom

Moze  iz Burgasa ili Turske. Krajnja luka moze i Soci samo da je u blizini Krima. Mozes li da se cujes sa tim drugarom pa da on proveri?

Malopre sam se cuo posto planiram u zavisnosti od toga da idem za Sevastopolj ...javice mi ...ali ako nema videcu sa drugarom iz KG da idemo po dogovoru preko Belorusije ...

Sad je vise ratnih brodova u crnom moru nego ribarskih

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja