SHOKLA 1726 Napisano April 12, 2014 Drug član, 1474 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima ZXR-a 400, i cini mi se da ga prodaje. A cena je daleko ispod 1800e, koje si naveo kao orijentacionu. Inace je motorce stvarno VRH, i on je natovaren stvarima i sa saputnicom (supruga) isao do Sarajeva, i do Grcke, bez ikakvih smetnji. Potrosnja oko 5 lit, vristi iz auspuha za medalju, vrti se kao brusilica, izgleda bas lepo, a maksimala nesto preko 200km/h. Preporuka za model!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga malisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio zx4r, ide extra Sl godine 99% ga kupujem (ako ne nadjem nesto bolje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4435 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan skoro se prodavao bandit 600 kubika registrovan za A2 .. pa eto , razmisli i o tome... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...