faki85 0 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: T max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima , kupio sam pre neki dan piaggio x9 180ccm presao je 32000 i imam par pitanja pokazivac temperature na 95 c stoji na 1/3 sto nije dobro, verovatno on ne valja jer ne daje prave vrednosti, 50 oma otpor podize kazaljku na 1/2, da li zna neko prave vrednosti senzora temperature na odredjenoj temperaturi? obrtomer ne radi kako treba poskakuje kazaljka i ne pokazuje dobro, sta moze da bude problem? kada dam kontakt ne svetli samo lampica za ulje, otvorim tablu kada tamo fabricki nema diode, da li nekome na modelima od 180ccm svetli lampica za ulje, i da li je uopste ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakva pitanja se ne otvara nova tema, vec se postavlja u postojecoj o X9. Hahahahhaha, ko sta radi Alexanto brise teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faki85 0 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: T max 500 Prijavi odgovor kao problematičan neka je moderator prebaci gde joj je mesto, trazio sam slicne teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faki85 0 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: T max 500 Prijavi odgovor kao problematičan resena lampica za ulje, stavljena dioda na prazno mesto i sve radi resen senzor temperature, stavljen od golfa i sada je na pola skale kazaljka osta jos obrtomer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 248 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan obrtomer mozes od fabije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Avgust 1, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Зајко.....што му не даш твој обртомер од пунта? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...