nik_sa015 1816 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa je zaglavila u pustinju na pogresan put 10 aprila oko 8 uvece :-D vozili po onom bespucu, naidjemo na beduina na motoricu i on nas odvede do prve oaze-hotela. Tu smo prespavali i onda nastavili u Merzougu. Nema reci da se ovo opise :-D Veliki video+foto putopis montiram kad se vratim i kacim. GoPro je snimala dosta toga+iphone+jos nekoliko foto aparata tako da imam materijala napretek. Trenutno smo u povratku, juce presli na tlo Evrope, spavali u okolini Valensije, danas odosmo u Barcelonu i sutra gas na Azurnu obalu pa kuci. Ocekujemo da cemo stici u Sabac u sredu vece. MK Civija ce praviti docek za nas, pa ko je voljan da se provoza do Sapca neka izvoli VELIKO HVALA Zokiju-Marokancu koji nam je pomogao oko kreiranja rute, kao i na svim savetima koji su nam dosta znacili :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Drugarski savet je uvek prirodan jer cemu neko znanje ili saznanje ako ga ne podelis sa nekim............drugarima bajkerima - recimo. Bili ste odlicni, vidim da ste se izuzetno proveli, osmesi na vasim licima sve govore...........znam o cemu pricam. Uskoro.........uskoro ce i na mom licu da se nacrta sam od sebe takav osmeh kada budem krenuo 15. maja za istu destinaciju ali drugim putem. Pozdrav svoj trojici, bili ste odlicni...... , sada imate uspomenu za ceo zivot i ceka vas teska odluka......GDE ICI IDUCE GODINE??? Ciao......... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...