Nikola ZX6R 0 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko, Kako mogu da proverim broj motora i broj sasije? ppozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 8, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Proveris u kom smislu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 8, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na proveris da li je vozilo ukradeno, onda ce to tesko ici... Meni licno receno je u pozarevackom SUP-u sredinom devedestetih da oni tu proveru ne rade?! - A doci cete da ga oduzmete ako nije u redu? pitam - Pa ako je ukraden, normalno.- rece mi covek mirne duse u uniformi za salterom ... Mozda se u zadnjih par godina neswto izmenilo, ali ne verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno ti broj pogleda neko iskusniji na tehnickom a proveru potrage bilo koji policajac ali mora da bude pored vozila za slucaj da postoji potraga. Postoji i provera tehnicara iz mupa, kiseline preko brojeva itd ali ne znam kako ide i to se verovatno placa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 20, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I oduzima se vozilo ako se ustanovi bilo koja NEpravilnost sa brojevima... Moze i u AMSS da se odradi provera, ali su isto u obavezi da prijave SUP-u bilo koju nepravilnost.... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...