Gordi 0 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima kod nas, u Srbijici, da se kupi prednji disk za Transalp, 93 godište? Da li neko zna? Zvao sam sve moguće brojeve koje sam našao na netu i niko nema. Hvala vam puno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan mozda Guevara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juga.v 4 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Jasenovo - Bela Crkva Motocikl: Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde : http://www.motodelovi.com/contact.php ja sam skoro za dominatora narucio odatle 65e prednji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 7, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tamo gde ti je Juga reko . Dosta saradjujem sa njime i veoma je korektan . E sad cene ko cene svuda se i za sve razlikuju . Negde je ovo negde pa nesto drugo povoljnije . Samo da ti kazem da je bolje da napises mail kad bi ti to doslo ovde . Covek je precizan sa posiljkama oa ces videti isplatili se cekati ili ne. Pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 7, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde : http://www.motodelovi.com/contact.php ja sam skoro za dominatora narucio odatle 65e prednji. Kupio sam kod njih pre mesec dana za Transalp, bas taj sto ti treba. 60e GoldFren,narucio mailom -stiglo za nedelju dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordi 0 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam ljudi! U našim prodavnicama naručuju rebu na početku sezone, u maju Sad sam poslao mejl Motodelovi-ma pa ćemo videti. Živi bili i još jednom hvala! Vidimo se na putu negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...