Djokai 0 Napisano April 6, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa uljnom pumpom na pezou speedfight 2 radio sam generalnu na motoru i od tada non stop blinka lampica.Kupio sam novu i elektronsku pumpu i elektronsku kontrolu neku delorto i nista nisam uspeo moze li neko da mi pomogne ima li to veze sa cdi kutijom posto nije orginalna ili je nesto drugo u pitanju ... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15856 Napisano April 6, 2014 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Od cega ti blinka lampica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokai 0 Napisano April 18, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan blinka mi lampica za ulje pumpa vrlo malo strca ulje da li to mozda ima neke veze sa cdi kutijom jer ona nije orginalna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15856 Napisano April 18, 2014 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pumpa i treba malo da "baca" ulja, proveri plovak ulja da ti nije zaglavio pa zbog toga da ti blinka lampica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...