lux 4 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Sabac Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima....malo sam bio lenj da napisam sta sam uradio...uzeo sam i vec vozim 3-4 meseca CBR600rr 2006god...utisci...paa..nekako covek postane zavisan od ovoga mislio sam da cu se pokajati nakon par dana zbog polozaja tela...medjutim navikoh se i sada samo gledam u nebo i cekam da bude lep dan i...odoh u voznju...Tacno je to da sve zavisi od coveka...i od njegove procene situacije...znam nekada i da odvrnem gas ali jos uvek se plasim da podivljam malo vise...kada vidim po kakvim putevima vozimo...i kakvih sve ludaka ima na i pored puta nekako mi se ruka sama vraca....Znaci moj savet bi bio onima koji prelaze sa skutera ili cak automatika...kao sto vec neko rece ovde ti vozis motor i ti mu zavrces gas....moze da se vozi i polako i brzo...ali pamet u glavu ...Veoma zaviso od toga kakvog ste duha...ako ste nestrpljivi volite da se dokazujete...ali to morate sebi da priznate...onda nikako...ali ako zelite da uzivate i ponekada ga i ocepite...onda zasto da ne.....bas se ja izfilozofira Sto se tice moje zamerke motoru je to da, kao sto sam vec procitao na nekom stranom forumu, imamte stalno osecaj da ce te "fly-off" odletite sa motora...nekako je sediste malo podignuto uvis na zadnjem delu pa kada se usporava mislis da ces preko njega....nije bas to drasticno ali ipak postoji taj osecaj...takodje retrovizori su mogli jos malo vise da budu izbaceni ovako samo vodite polovinom a drugim delom svoje ruke...takodje auspuh bi mogo da bude glasniji ovako vas i ne cuju ako ste iza auta na nizim obrtajima...kazu da je 2007+ godiste ispravljeno sto se tice polozaja sedeznja kao i ubrzanja tako da ga je jos lakse voziti po gradu....eto toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Septembar 14, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom kupovina i da se dugo i bezbedno navozas. Samo opusteno i pogled dovoljno napred, pusti da motor vozi a ti ga samo upravljaj i bice puno lepse. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...