croser 177 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kao svaki prosečan penzioner (bez namere da ikoga vređam), imam pravo da budem zaboravan, da budem dosadan, da kasnim (sa predstavljanjem) ...... Ispravljam grešku sada. Vozikao sam: - NSU Pretis 175 `62.........☥ - Moto Guzzi Falcone `72...........☥ - DKW RT 200 H `52..........☥ - u JeNeA, više godina, i po kiši i po snegu, Moto Guzzi V-35 i neuništivi Falkonac. Trenutno..., bez ljubimca. Ali nadam se. I radim na tome. Trenutno..., između tri grada. I dve države. Ali, nadam se da ću se skoro skrasiti. I radim na tome. Najveći uspesi: 1. Pavle i Aleksa 2. 3. 4.Nisam dobio batine kada sam slomio auspuh na tatinom AON-u (ovoga se samo retki sećaju) 5. Svi su se pozdravili sa mnom kada su odlazili. Kada se budem skrasio u Subotici, ostavljam broj mobilnog telefona. Ako nekome zatreba.... U zdravlje.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 2, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju , dobro došao sa predstavljanjem !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano April 2, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao u Suboticu i na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JackD 1 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima na ovom forumu poprilican broj stare garde, a mi mladi od njih volimo da cujemo price kako je nekad bilo Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se opustati, u nasim godinama je cekanje neprimereno. Ako imas bilo kakve zelje i namere (i van ovoga), PRISTUPI IZVRSENJU, sto bi rekli u JNA. Jer nam svaka godina zivota odlomi bar po jednu mogucnost..a moze se desiti da i zelja polako iscili. Nije to za osudu, nije za iznenadjenje, svi stariji od nas su to prosli i svi mladji ce proci, ako budu imali srece da dozive. Znaci svako jutro: umi se, nasmesi se sebi u ogledalu i uzivaj u jos jednom danu koji ti je poklonjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...