Džoni Šova 18 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje, evo o cemu se radi. Nakon odradjenog servisa i zamene namotaja na mom piaggio typhoon-u, primetio sam da mi je kilometraza bila 20000, a sad je smanjena na 16000. Da li se to desilo usled te zamene namotaja pa je poblesavila ili sta? Za sada radi kilometar sat, jedino to sto sam se iznenadio kada sam video. Ako neko ima ideju sta se desilo voleo bih da cujem. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan To nebi smelo da se desi, ali gledaj sa vedrije strane! Kad ga budes prodavao ima manje na satu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 1, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan da nije zamenjen sat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me nisam imao pristup netu, ma nije zamenjena poznajem moju tablu po ogrebotinama. Ne znam kako se to desilo bas je misterija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me nisam imao pristup netu, ma nije zamenjena poznajem moju tablu po ogrebotinama. Ne znam kako se to desilo bas je misterija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan kad bi na svaki servis tako bilo imao bi skoro nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj cesto na servis da ne ode u minus Sent from my ZP990+ using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 9, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ma bez brige,navikli serviseri da svima vracaju kilometrazu pa uradili i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve šljaka, mislim baš me briga, ali sam se iznenadio kad sam video Brzo cu ja da nateram brojilo na staru cifru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...