Bandolero 1266 Napisano Mart 31, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, komplet 4 gume 100 eura. Mogu se pogledati kod mene u galeriji, bul. Kralja Aleksandra 395. Radnim danima 09:00 - 21:00h Ako nikome ne trebaju odoše u dvorište da glume saksije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 25, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam pronašao na 3 strani ove saksije da podignem oglas Prvi put - nikome ne trebaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan dubina sare? dot? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 27, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga mislim da se sve vidi na fotkama, gume su u dobrom stanju vrede i više Kad sam čuo da će da završe kao saksije u dvorištu rekoh vlasniku da ću da vidim ovde na forumu, možda su nekome potrebne. Nezgodno je što nisi iz BGD pa da možeš da ih pogledaš kod mene u galeriji. Aj videću sutra da ih malo bolje fotografišem mislim da sam ove telefonom slikao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan sa slike ne vidim dot, tj ne razumem da ga procitam.. obicno su dot 4 broja, a ovde ima i nekih slova u oznaci.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 10, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put - ne verujem, izgleda da im je sudbina da odu i glume saksije u dvorištu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Jul 13, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam bolju ideju. Stavi cenu 30e za sve 4 i za te pare kupices najmanje 10 saksija 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 30, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odoše Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...