gusar032 7 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pazario kacigu, pa me zanima gde bih mogao kupiti crni vizir za istu...ne znam kako mogu znati model. Ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pazario kacigu, pa me zanima gde bih mogao kupiti crni vizir za istu...ne znam kako mogu znati model. Ima li neko ideju? a mozhesh i samo foliju za zatamnjivanje da prelepish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan U tom pravcu nisam ni razmisljao...Hvala na ideji, ko to radi i da li na kraju moze da se skine bez problema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan E onda neces nista videti, folija nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovaj vizir nosi pin lock pa da se samo stavi zatamnjeni?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan E onda neces nista videti, folija nikako. znachi kad stavish foliju na stakla od kola onda vidish, al na viziru od kacige nechesh nishta videti? @ on topic imash folije za zatamnjivanje raznih "tamnocha" pa si izaberi neku da valja. takodje sam video foliju koja zatamni oko 10% a sa druge strane ima ogledalo efekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva folija na vizir nikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva folija na vizir nikada. jel mozhe neko obrazlozhenje? poshto dosta ljudi stavlja folije, providne, tamne, ogledalo, pa chak i onih par slojeva shto kad se izgrebu samo ogulish sloj i cepaj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovaj vizir nosi pin lock pa da se samo stavi zatamnjeni?? Mislim da moze da se zameni.Sa strane postoji mogucnost otvaranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ljudi je protiv folije...kazu da se slabije vidi,drugacije se prelama svetlo no kod stakla na kolima,staklo folija i plastika folija nije isto... jbmli ga ,nisam probao... pre sam za tamni vizir i u koferu originalni za voznju po mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan probaj ebay, vjerujem da je jeftinije nego u moto radnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ljudi je protiv folije...kazu da se slabije vidi,drugacije se prelama svetlo no kod stakla na kolima,staklo folija i plastika folija nije isto... jbmli ga ,nisam probao... Pa i kod automobila niko ne stavlja tamnu foliju na šoferšajbu, a fabrički se bočna stakla toniraju mnogo više nego šoferšajba, al zato ona ima refleksivnu foliju ili premaz koji odbija višak svjetlosti da bi se umanjilo zasljepljivanje @gusar032 Napiši koji je model, ima nekih vizira za Dainese kacige u MASS company Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, model je dainese airstream course https://www.google.rs/search?q=dainese+airstream+course&newwindow=1&source=lnms&sa=X&ei=igc3U62SAuezywPD7oHQAQ&ved=0CAgQ_AUoAA&biw=1920&bih=955&dpr=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li pomoci...kako da nadjem vizir za ovu kacigu? Potrebna mi je crna varijanta Hvala vam u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 14, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam vizir na ebay.de , cena je 35e ...Samo da javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan 35e nije malo, ali toliko sam i ja platio za svoju IXS kacigu i ne kajem se, cak sta vise skoro sam nosio sa "obicnim" vizirom i nekako mi cudno Takodje sam gledao i kako je prelepljena folija na par kaciga i mogu reci da nije ni slicno originalu. Sto neko rece, prelama se svetlost i dobija neku cudnu "dubinu" kada gledas iako momak koji je radio savrseno radi zatamljivanje auto stakala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan 35e nije malo, ali toliko sam i ja platio za svoju IXS kacigu i ne kajem se, cak sta vise skoro sam nosio sa "obicnim" vizirom i nekako mi cudno Takodje sam gledao i kako je prelepljena folija na par kaciga i mogu reci da nije ni slicno originalu. Sto neko rece, prelama se svetlost i dobija neku cudnu "dubinu" kada gledas iako momak koji je radio savrseno radi zatamljivanje auto stakala. Nisam bio u prilici da napravim poredjenje na licu mesta, ali se slazem sa tobom u stvari da je nemoguce napraviti da izgleda "fabricki" sa folijama. Jednostavno "fabrika je fabrika" Vizir jos nisam porucio bas iz razloga sto 35e nije malo, ali cu to uraditi nadam se ovih dana...Mislim da je vredno, a i takodje mislim da odgovara za moju kacigu...Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan U malo laka kapnes crnu farbu i izlakiras vizir! Pazi samo da ne zatamnis mnogo, ne preteruj sa crnom farbom Zatamnio sam par vizira od kaciga, a i od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan U malo laka kapnes crnu farbu i izlakiras vizir! Pazi samo da ne zatamnis mnogo, ne preteruj sa crnom farbom Zatamnio sam par vizira od kaciga, a i od motora dal bi lakiranje pomoglo kod ogrebotina na viziru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije duboka ogrebotina , osmirglas lepo sa vodenom 1000, 1500, 2000 , a po mogucstvu i 3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...