u2020bullet 122 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da osposobim svoju Smenu 8m, juce sam proverio, sve funkcionise na njoj, i blenda i ekspozitura, medjutim fali mi onaj valjak sa desne strane na koji se kaci i namotava film. Da li mozda neko zna gde se to moze nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 795 Napisano Mart 26, 2014 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, vrlo interesantno! Meni to isto treba za, takođe ruski, ZORKI 4. Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 26, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Imas tih smeni mali milion po oglasima za dzabe, probaj da nadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam nasao neki morgan nefunkcionalni i dobijes razbijenu smenu 8 uz njega za 150 dinara, ako nista drugo uradicu to, samo da mi lik javi da li ima taj valjak u smeni 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Razbij praznu kaseticu bilo kog filma i izvuci sebi špulnicu. Koliko sam skapirao, tebi to treba Ja sam to radio rukama, tj. prstima ... raširi malo makazama prorez gde izlazi film iz kasetice pa onda polako, pazi da se ne posečeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Uf, sad je malo kasno, vec mi stize razbijena Smena 8m za delove ali verujem da ce Guliveru posluziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 795 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za Smenu možda i može kalem iz kasetice za film ali na Zorki, na žalost, ne može. Pokušavao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan I ja pokusao na smeni i ne moze. I zeznuo se za razbijenu smenu 8, sve u svemu covek od koga sam uzeo ne zna apsolutno nista o fotografiji, foto aparat je nasao na tavanu, a taj valjak koji je bio unutri izgleda nije bio taj za namotavanje filma nego onaj iz same kutije sa filmom. U svakom slucaju ne moze tako jer nema resicu za kacenje filma i nije dobrih dimenzija (valjak za namotavanje ima deblji deo koji ga drzi fiksiranim u foto aparatu). Nista bar cu ga imati za delove, a sad sam nasao drugu donor smenu koji garantovano ima valjak za namotavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...