oskar bl 983 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da mi "afrikanci" zbog ovog neće skinuti skalp ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da mi "afrikanci" zbog ovog neće skinuti skalp ! neće... a i da oće, ne mogu da te stignu :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da mi "afrikanci" zbog ovog neće skinuti skalp ! neće... a i da oće, ne mogu da te stignu :lol: vidjeli smo na autoputu brzinske (ne)sposobnosti ikstejke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da mi "afrikanci" zbog ovog neće skinuti skalp ! neće... a i da oće, ne mogu da te stignu :lol: ... uzdrzacu se od komentara jer u ekipi imamo tri "afrikanera", pa ne bih da im povrijedim osjecanja. A kad su im povrijedjena osjecanja onda im moram dati krug na Yamahi da se oraspoloze. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 14, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan vidjeli smo na autoputu brzinske (ne)sposobnosti ikstejke Pricamo o enduro motorima valjda, sta autoput radi u toj prici ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan vidjeli smo na autoputu brzinske (ne)sposobnosti ikstejke Pricamo o enduro motorima valjda, sta autoput radi u toj prici ? Smeta, kume, smeta ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan pa komentar na popsija, kako ga ne mozemo stići 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 14, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i od mene 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 15, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da ozivimo temu a i da vidite šta vas čeka, par slika sa rute Engura 2014. :moto3: Mrakovica Dabarska Pećina, izvor rijeke Dabar Put kroz Kozaru Tuneli od bivše austrougarske pruge u Donjoj Sanici. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 15, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Polako momci...nemam toliko pluseva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 15, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Predeo je prelep! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo da refresh temu, evo jos malo slika i sličica terena kuda će prolaziti enguro 2014 :moto3: :moto3: 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 18, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga od endurasa da bi platio PIVU ..sutra u Obenovcu ili Beogradu? Imam nesto dinara pa mogu i ja platiti nije problem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 18, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Smederevu sutra, ako te put nanese......a kod mene nema PIVA...samo PIVE (množina) Imaš moj mobilni ovde na forumu ili pusti PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 20, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Smederevu sutra, ako te put nanese......a kod mene nema PIVA...samo PIVE (množina) Imaš moj mobilni ovde na forumu ili pusti PP Vratio se Kad me put nanese sigurno se javljam...a vidimo se u Banja Luci ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 21, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Malo i od mene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan nema vise slika, nek nesto ostane i za iznanađenje! :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ekipi iz BL ,nadam se da ce se i enduro ekipa iz Sarajeva pridruziti. Sretno sa daljom organizacijom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 23, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ekipi iz BL ,nadam se da ce se i enduro ekipa iz Sarajeva pridruziti. Sretno sa daljom organizacijom. DOBRO NAM DOSLI!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo ture engure (Powered by ŠLJIVOWITZA ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 23, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da cu doci kolima i XR-om na prikolici..... al ove Vase slike ce me ubediti da upalim STeneru. Vidim da je trasa lepa i za velike motore..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Gledam PIVE u potoku, rostilj i ekstra prirodu prosto vam zavidim Dodje mi da odmah okacim oglas da kupujem enduro i dodjem na druzenje , ali polako doce na red i jedan enduro i za mene A NEKTAR meni omiljen! Uvek s' nestrpljenjem iscekujem 2-3 godisnja odlaska do Kostajnice da cugnem koji Nektar na Uni Ocekujem gomilu slika sa enGura! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da cu doci kolima i XR-om na prikolici..... al ove Vase slike ce me ubediti da upalim STeneru. Vidim da je trasa lepa i za velike motore..... ma daj bolan, pa ako moze afrika moze i sve ostalo, jer.......... svi koji dođu čeka ih ovo...... :moto3: :moto3: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 23, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da cu doci kolima i XR-om na prikolici..... al ove Vase slike ce me ubediti da upalim STeneru. Vidim da je trasa lepa i za velike motore..... VLADO...svi mi vozimo teskase i ova ruta je i predvidjena(prilagodjena) za njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da cu doci kolima i XR-om na prikolici..... al ove Vase slike ce me ubediti da upalim STeneru. Vidim da je trasa lepa i za velike motore..... ma daj bolan, pa ako moze afrika moze i sve ostalo, jer.......... svi koji dođu čeka ih ovo...... :moto3: :moto3: Idi bre Igorak u peršun... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...