aca-pn 6410 Napisano Mart 22, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ugojio sam se pa mi je sadasnja jakna postala tesna. Ima li neko da prodaje kvalitetnu enduro jaknu velicine 54. Ja bi nesto kao bmw rallye pro 2, moze i bas ona ili nesto slicno ? Za novu kvalitetnu jaknu nemam para, a ove da kazem "obicne" ne bih, razmazila me goretex oprema, pa da pokusam sa polovnom ili ako ima nesto "ispod ruke" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 23, 2014 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da skidanje kilaže ne dolazi u obzir...? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Mart 23, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pogledao na ebay-u...moze da se naleti na dobar komad po OK ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 23, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam, ako ne nadjem ovde to mi je otvorena opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 23, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš enduro, ali je sa Goreteksom - BMW Strit gard 2 kod Radulovića 30 i nešto hiljada (50% popusta). Broj je 52, ali ja nosim 52 (180cm, 80-85kg)i ova mi je široka. Jel prodaješ Kušitani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 24, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Strit gard mi se ne svidja, najvise pucam na RP2. U stvari najvise bi voleo kad bi nasao kushitani istu kao sto imam, samo broj vecu, ali slabo ih ima. Kad nadjem drugu jaknu, prodacu kushitani i jos jednu dainese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 27, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam za vikend Kushitani jaknu i ipak mi je pretesna, ne mogu vise da je nosim, zato evo je u oglasima: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100627-jakna-kushitani-shun/page__p__1617216__fromsearch__1#entry1617216 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 31, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod nekih proizvodjaca se uklapam i u br 52, jos nisam nasao jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Vlajka da menjate za opremu, njemu sve postalo veliko ili mu trazi recept Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 31, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, a da gledas ti odmah neku br. 56? Kako si poceo.... ko ce te znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 31, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ih pa trgovacemo i dalje, nije ovo poslednja kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...