sasa umag 11 Napisano Februar 1, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Tvrtka Knox, britanski specijalist za prevenciju štetnih posljedica sudara i padova, tvrdi da su povrede grudnog koša sedam puta učestalije od povreda vrata pri padovima sa motocikala Knox Chest Protector Proizvodi se od laganog materijala sa uzorkom pčeljinjeg saća,težine od samo 200 grama, tako da je vrlo udoban i lagan za nošenje, dok u slučaju udara može primiti i apsorbirati veliku količinu energije.Protektor je napravljen od jedne airtex mješavine, tako da ga se može i oprati. moze se naruciti na ovoj stranici http://www.planet-knox.com/detail2.aspx?ID=121 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa, za 35 eura koliko košta (25 funti), ne bi trebalo da je loše. Ako nije loše, znači da koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 1, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To je sjajno, dugo jurim takvo nesto ali su do evo skoro privilegiju za posjedovanje ovakvog protektora imali samo GP/SBK trkaci. Ako se nekom ludom srecom pojavi ovuda nejde rado cu pazariti. Sjajna stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne postoji tako nesto u sklopu jakni?Ili je to samo zastita od vetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 2, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je zastita od udarca slicna onoj kao kod kornjace na ledjima (od tvdjeg materijala). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan 2 Evil_Zo Ja se već otkako sam uzeo motor razmišljam da uzmem Buese Beluno prsluk. Jedini je koji je prošao na ECE testovima... Znam da sam na netu našao podatke iz testova, gdje nijedan AStars, AXO ili sličan nije dobio prolaznu ocjenu na testiranju, a Buese jeste. Pogledaj, potraži. Ima ga u Luisu za nekih 160 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 2, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih kupio ovako nesto, samo ne znam da li ovi salju u Srbiju?! Za SasuUmag: Javi kad dobijes, interesuje me da li se moze nositi nezavisno od back protektora, tj. da li se moze montirati na bilo koji back protektor (zasad doduse nemam ni jedan, ali planiram da kupim - sigurno nece biti knox, jer toga ovde nema da se kupi ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 2, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan necu dobiti jer nisam ni narucio,a iskreno,nemam ni namjeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Februar 2, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovako nesto trazim... kad sam letos pao jedini deo koji je primio udarac bio je grudni deo, a na mojoj jakni (a koliko sam video i na 99% ostalih) tu ne postoji ama bas nikakva zastita... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 2, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome znaci, ja sam u Belgiji do 14.02. Tako da ako hocete, ja cu Vam poslati adresu na koju ce da stigne, Vi narucite i platite a ja Vam donosim. Naravno, besplatno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...