kalmaregon 7 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao Svima... Kupujem H4 (HS1) sijalicu od 35w 12v, neku kvalitetniju koja je plavicaste boje. Npr. Osram Cool Blue HS1 35w, ali moze i Philips City Vision HS1 35w ili Osram Silverstar HS1 35w. Znam da postoje ove sijalice, ali kod nas jos nisam nasao... Ako neko slucajno zna gde bih mogao kupiti, neka mi javi slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Braticu pogledaj na "Yamaha Barel"iz Nisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan tesko ces naci te sijalice kod nas, ima ih ali u varijanti 55/60w, u 35/35 mozes da nadjes mozda rms plavu (kopija xenon) i rms obicnu u motobike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan probaj njih imaju sve.... http://www.altios.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan tesko ces naci te sijalice kod nas, ima ih ali u varijanti 55/60w, u 35/35 mozes da nadjes mozda rms plavu (kopija xenon) i rms obicnu u motobike.. Da, nasao sam u motobike-e onu xenon kopiju. Cena je oko 1000din, ali ne znam da li vredi i kakva je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio u "Yamaha-Barel" u Nisu takvu kopiju ksenona za 1000din,namontirao i malopre isprobao,zadovoljan,samo je 60/55.ima i ova tvoja,bas sam pitao,samo nisam saiguran dal je plava ili bela..ima ih i na sajmu pa probaj...poz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Mart 24, 2014 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj njih imaju sve.... http://www.altios.rs/ Pitao sam, ali samo belu imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Mart 24, 2014 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braticu pogledaj na "Yamaha Barel"iz Nisa Nasao sam kod njih, hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...