Vukčević 100 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, u posjedu sam Honde CBR1000F,1993.godiste. Motor je iz Svajcarske tako da je "ZAKLJUCAN" na nekih 75ks. Pitanje: kako da se motor "otvori" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas da je "ZAKLJUCAN" bas na 75ks? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pise u saobracajnoj,a i imao sam otvorenu cbr1000f pa znam razliku:). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 17, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se to stroji na usisnim gumama izmedju karba i filtera (smanji se usis) ili karba i cilindra. Tako da ako ne dobijes konkretan odgovor za bash bash cbr1000f, onda mozes pogledati te gume i eventualno ukloniti suzenja. Ako ovo uklonis, onda ce ti trebati vjerovatno i vece dizne (za benzin). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan drugacija glava motora i uglovi bregaste,neplasim te,doziveh takav problem, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Mart 17, 2014 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Svajcarac" indenticnog godista se voza po Kg-u, od 6500 pocinje crveno polje sto ce reci da od tih obrtaja bobine ostaju bez struje... U ovom slucaju zamenom limitiranog cdi-a dobijas punu snagu. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako...na 6500 pocinje crveno! Dakle,trazi se CDI?!? Hvala Vam,ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Mart 17, 2014 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako se motor "vrti" preko 6500hiljada znaci da blokade nema i da je cdi zamenio neko pre Vas... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imas pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan @NFS on vrti preko ali to nije to. Znam kako taj motor treba da ide, ovaj moj mrtav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 18, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jeste zajebancija da ga "otvoriš", ali pazi to koliko je tu mašina pošteđena do sada. Tek sada ćeš da je razrađuješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan jeste zajebancija da ga "otvoriš", ali pazi to koliko je tu mašina pošteđena do sada. Tek sada ćeš da je razrađuješ NAJPAMETNIJE NAPISAN KOMENTAR NA FORUMU DO SADA.........a malo li je 75 ks...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Mart 18, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Moj gpz je 25kw, kupio sam ga od Mine koja je skinula blokadu i motor je išao dobro, i u odnosu na druge gpz-ove. Odem ja kod doktora Bokilica i on zameni poklopce karbova, da mogu da šiberi otvaraju do kraja. DRUGI MOTOR!!! To sve uradim na 70.000 + km. Da napomenem da kawa ne troši ni gram ulja od zamene do zamene. Sem magneta nikada nisam imao ozbiljan kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Mart 18, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije svaka zakljucana na 75ks ljudi! Motor je mocan bas zbog snage koju ima. Inace,tezak je,ja sam tezak,plus suvozacica,plus prtljag... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan pa jel malo pametnom coveku 75ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 18, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je pomenuo pametnog covjeka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 18, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je pomenuo pametnog covjeka? Moj prijatelj kaze da ko god vozi motor nije normalan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raven mt01 92 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: yamaha mt01 Prijavi odgovor kao problematičan pa jel malo pametnom coveku 75ks Ovo nisam ocekivao od jednog srbende :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan pa jel malo pametnom coveku 75ks Ovo nisam ocekivao od jednog srbende :-) oce i meni nekada pametna da dodje na um Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Srbendo,neka bude da nisam pametan,ali na tom motoru je malo 75 ks ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...