ljadza 331 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan ne bih rekao da je bio samo jedan duel na stazi, medjutim supci iz rezije ne znaju da prenose,rezija nema osecaj za trku, daju se nevažni kadrovi u pogresnom trenutku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva trka,da je vise ovakvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 23, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta znaci zanimljiva trka - cak ni ona dvojica nisu uspela da je upropaste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Mart 23, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu,al" da je trka duze potrajala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Mart 23, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E da, ako neko ulovi sliku MM na kocenju nekad u zaru borbe..deda ga pritisnuo mali kasno koci, usao duboko i onda visoko na prednjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan E da, ako neko ulovi sliku MM na kocenju nekad u zaru borbe..deda ga pritisnuo mali kasno koci, usao duboko i onda visoko na prednjem. Mislim da si na ovo mislio stoppie Na svako njegovo kocenje vikao sam "E,sad ode pravo" al sam se zjbao. Odlicna,odlicna trka! Nisam navikao da mi GP poveca otkucaje srca ali eto ... Inace na ponasanje MM Repsola,do vozaca je. Ne lezi mu da vozi "ispeglano". Skace,krivi se,prelece preko ivicnjaka,kasna kocenja,uletanja (ponekad i preblizu) ali eto,nekako mu uspeva. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 24, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce Bradl, Smit i Bautista redovno da se mjesaju medju prva 4..Dukati razocarao..nije puno prikazivalo Aliexa Esp pa ne znam jel se zadesio u nekoj guzvi u prvom djelu ili je bio spor? Espargaro kaže da je imao problema na početku da se riješi Dukatija, dok je bio sa punim rezervoarom, a i nije htio da rizikuje na samom početku, iako je imao tempo da priđe bliže vodećima. Uz to, i ja se zahvaljujem Edwardsu što je pozajmio Espargaru dijelove sa svog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4474 Napisano Mart 24, 2014 Svrati cesto, 3586 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Uz to, i ja se zahvaljujem Edwardsu što je pozajmio Espargaru dijelove sa svog motora. Moze li Edvars koji put ove godine da pozajmi Rosiju gume za kvalifikacije? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Crutchlow’s Ducati 'in a different place' “Every time I crossed the start/finish it thought I was in a different place. The electronics were completely wrong after lap five” – Cal Crutchlow. http://www.crash.net/motogp/news/201432/1/crutchlows-ducati-in-a-different-place.html Iskreno (za razliku od uobicajenog), mislio sam (ako sam uopste mislio o tome) da transponder sluzi samo za merenje vremena. To vise nisu motori, nego spaceships. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Đe vam je Stoner, junaci?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Mart 24, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Đe vam je Stoner, junaci?! Ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 24, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to govance zaduženo i za poziciju na stazi, a od pozicije na stazi zavisi isporuka snage, pa da je zato bio problem. Izlazi na pravac i odvrće gas do kraja, a motor misli da je negdje po krivinama i štroji konje. A evo i jedna sličica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 24, 2014 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam pomislio da se odgovor odnosi na Stonera , a ti objašnjavaš ulogu transpondera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 24, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan "Desi se, pogreši čovek!" E da, sinoć rekoše da im je kao i svaki put trebalo malo da se naviknu na to, da sjena nije neki nadolazeći motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 549 Napisano Mart 24, 2014 Pažljivo prati, 629 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo vratilo veru da če ovaj šampionat biti mnogo uzbudljiviji. Uzgred Milky pogodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kez sampiona posle trke Mora da su mrgudi pukli od muke ... na pola trke otisli po stapove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E Rossi da si tako visio na dukcu mozda se nebi izblamirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4474 Napisano Mart 24, 2014 Svrati cesto, 3586 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 25, 2014 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motogp.com/en/videos/2014/MotoGP+Paddock+Girls+in+Qatar+2014 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Mart 25, 2014 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 25, 2014 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mali... ko da ga je C. Edwards gajio: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 25, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam se dopisivala sa naj drugarom (koji je vec skoro 2 god u Abu Dabiju gde radi)...preko Philip Moris nagradne igre je dobio full placeni vikend za Katar (avio karte, hotel, klopa, pice) i VIP pass za Ducati... Proveo je 3 dana u Ducati boxu i okolini, dobio od Dovicioza i Crutchlow-a Ducati kachket sa potpisom, i dobio njihove ducati race rukavice sa potpisom Mamole koji ga je by the way provozao 1 krug na stazi u full ducati opremi. Kaze ortak da je to najludja voznja njegovog zivota i da se ne moze rechima opisati. Ja ga naravno trenutno mrzim jer mu se ispunio san koji verovatno svi mi sanjamo Nije mi poslao neshto mnogo fotki (tek treba da mi poshalje te s Mamolom na motoru itd) al evo vam par komada... Doviciozo potpisuje kachket Crutchlow Ovde su ga uveli da se obuche za voznju s Mamolom Ako mi poshalje josh neke dobre fotke okachicu ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 25, 2014 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj tvoj drugar neki veseo tip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 25, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj tvoj drugar neki veseo tip? Na shta tachno mislish, ne razumem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Mart 25, 2014 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Proveravam teoriju da veseli ljudi imaju sreće. Em je na toplom cele godine em ga usralo da ga Mamola vozi po stazi. Ako ima istine u tome ovaj bi trebalo da je baš veseo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...