ThePainkiller 4384 Napisano April 6, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda danas neko raspolozen da se ode...? Ja sam u N.S.u pa bi mozda trknuo ako ima ko jos da ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 6, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nije bilo kise kontam da nema blata pa bi moglo fino da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 6, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Е јебига Борисе, нисам гледао форум баш помно данас. Али човече имаш мој број, само зови, знаш да сам увек расположен за такве акције. (Таман да видиш што сам и скокове увежбао. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 6, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Па ово код вас је екстра, свака част. Јел то прва трка на том нивоу организована на тој стази? nije prva ... trke su se na toj "livadi" vozile prije više od 40 godina ... sa manjim ili većim pauzama, promjenama na stazi i u samoj organizaciji .. ajmo reći da je staza ovakva kakva je danas napravljena unazad možda nekih 7-8 godina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 7, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Е јебига Борисе, нисам гледао форум баш помно данас. Али човече имаш мој број, само зови, знаш да сам увек расположен за такве акције. (Таман да видиш што сам и скокове увежбао. ) Ma ni ja nisam baš nešto bio pri gorivu tako da mi je u neku ruku i odgovaralo što se niko nije javljao da ide... Čućemo se sledeći vikend ako bude novaca za čorbu pa da naletim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko zainteresovan da se provozamo do staze danas-sutra...? Ja sam za koji sat u N.S.u pa cu najverovatnije ici na stazu, ako ima zainteresovanih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 13, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu danas da svratim ako je neko zainteresovan 0600/204-204 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ipak danas na stranu Venca i fruske gore... Dolaze Zmajevcani pa cemo malo po miseluku i vencu vozati ovaj put... Dogovorio sam sa Srdjanom (Svaler) da drugi put odemo na stazu... Srdjan je na stazi domacin pa ko zeli moze se njemu javiti pa ce on povesti na stazu ko bude zeleo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam i ja doci (autom) da se upoznamo i pomognem al nisam mogao pisati u temi. sa Srdjanom sam se jednom cuo preko pp, no sad cemo se videti jedan vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 13, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-E460 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 13, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je bilo danas. Staza bar ovaj prohodan deo je odlicna, a barem jos toliko nije prohodno. Podrzavam ideju da se cimne neki bager, rado cu i novcano ucestvovati. Ako je moja ST prosla i Dzoksov BMW, moze sve da se protera Evo par slika, srecom je Svaler bio da nam pokaze kako se to vozi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano April 13, 2014 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Au svaka cast kako leti Svaler, jel ima nekih snimaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 14, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, lepo vam bilo... Srđane, svaka čast za ovo letenje! Meni je žao što nisam otišao na stazu, barem ne bi oburečio na Vencu... Sledeći put nema dileme gde se ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 14, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сад испало Швалер и домаћин и возач и... Људи бре, немојте бре да .... него да се видимо једном на стази у што већем броју. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano April 14, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako je moja ST prosla i Dzoksov BMW, moze sve da se protera Naravno da sve do tamo moze da se protera,ali onda mora u delovima nazad da se dotera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 15, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je moja ST prosla i Dzoksov BMW, moze sve da se protera Naravno da sve do tamo moze da se protera,ali onda mora u delovima nazad da se dotera Mislis, velika vecina delova koja se nadje, moze da se dotera... Ne bi tu puno ostalo od vasih niskih trkalica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pratim vasu pricu o zapustenoj stazi i rado bi vam se pridruzio na nekoj organizovanoj voznji. Jedini problem mi je motor sta voziti na stazi. KLE je nezgrapan i tezak a ATX malen i pomalo slabasan. Planiram ovih dana cim se malo prolepsa vreme da se cujem sa Sasom (mcm-racing) da mi pogleda KLE ubi me potrosnja goriva pa bi usput obisao i tu stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije problem voziti KLE-a na stazi. Ja sa svojom Tenerom bez problema prodjem stazu...cak i malo zapustenije delove staze pregazi opusteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Maj 1, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Malo me ubija ovo vreme a i posao ali ipak nadam se da cemo se videti uskoro u Temerinu. U medjuvremenu nadam se da cu ugrabiti koji minut da se provozam do Tovariseva da uslikam nekada cuvenu MC stazu na kojoj je koliko se secam zadnji put 2004. vozeno prvenstvo SCG a koja je danas isto tako u dosta zapustenom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 2, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo me ubija ovo vreme a i posao ali ipak nadam se da cemo se videti uskoro u Temerinu. U medjuvremenu nadam se da cu ugrabiti koji minut da se provozam do Tovariseva da uslikam nekada cuvenu MC stazu na kojoj je koliko se secam zadnji put 2004. vozeno prvenstvo SCG a koja je danas isto tako u dosta zapustenom stanju. Bane dodji Dominatorom, ako ga nisi prodao Da vide ljudi sta su prave masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Maj 2, 2014 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ipak mislim da KLE nije za stazu,moze neka lagana voznjica a svi znamo kako se vozi na stazi . Bane je spomenuo meni dobro poznatu stazu u Tovarisevu. Na toj stazi sam cesto,jeste zapustena ali moze da se vozi. E sad jedini problem je sto nema ko da vozi,kako vidim jedino mojih tragova ima na stazi. Do skoro sam vozao LTZ 400 na tom terenu mada sam izgubio volju,uvek sam da sam bar imao publiku.....a sad planiram da pazarim neku 2t zujalicu 250 ili125. Temerin mi nije daleko,ako bude druzenja i vozanja javite rado dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 5, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја са мојом 125 зујалицом из 90те (старија од мене, искуснија ) сам увек спреман за дружење на стази, само ми се најавите. Него, могли би се сад организовати овде, договорити и отићи један викенд у већем броју, занимљивије је. А и више точкова боље угази стазу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 7, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да вас разочарам, данас сам се мало провозао до стазе.... Од ове кишурине што је лила данима, тамо изразла трава само таква. А таман смо је изгазили лепо и пожутела скроз, замрла, ено је сад у зелени се, у цвету младости. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Да вас разочарам, данас сам се мало провозао до стазе.... Од ове кишурине што је лила данима, тамо изразла трава само таква. А таман смо је изгазили лепо и пожутела скроз, замрла, ено је сад у зелени се, у цвету младости. Ma ne sekiraj se...opet cemo mi to preorati... Za dve nedelje uzimam novu gumu pa da vidis kako cemo prekopati sve ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 18, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije ici na stazu sledeci vikend pa ako bude zainteresovanih mozemo otici svi zajedno...pazario sam prednju gumu pa da probam kako ce se ponasati na offu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...