Castrol 2 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Postojala je i pre tema ali malo da je osvezimo,znamo svi da je stetno turirati hladan motor,a sta se desava kada je zagrejan posle neki 15-20 km fine voznje 70-80km/h i sad naprimer u mestu zavrnuti gas do blokade 13000 rpm i pustiti, i npr turiranje u blokadu,sta moze da se desi da li je neko imao iskustva da li je neko nesto cuo od iskusnih sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Mart 14, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam to nikada radio zato sto nema ama bas nikakvog smisla. Zasto te to zanima ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Drugar to npr radi,i govori da nije stetno mada ja kazem da je suprotno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 14, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Italijani i Turci se pale na to pa nocu turiraju u blokadu do besvesti dok ne krene i top da svetli koliko se uzari..imas na youtube. Mada, zaista ne vidim razlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan cemu najvise steti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kolega pa ces posle nekog vremena da vidis cemu steti (kad si vec uporan sa glupim pitanjima).. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 14, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tu mozak najvise ostecen 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 14, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa najmanje šteti potrošnim djelovima i onim koji su dostupni, kao kvačilo, pumpa od vode i ulja, svjećice. A kida džigerice motora, radilicu, klipnjače, bolcne, klipove, karike, ventile. Ili zato što se motor vrti više nego što mu odgovara ili zato što ga blokada kida na obrtajima i izaziva vibracije koje mu uopšte ne prijaju. U svakom slučaju ne šteti mu ni blizu ko turiranje na hladno, ali nije bezazleno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9001 Napisano Mart 14, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3225 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tu mozak najvise ostecen šta li najviše strada, slika govori više od hiljadu reči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9001 Napisano Mart 14, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3225 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mada ga razumem, i ja se nekad zapijem kao onomad kod turbopeđe na slavi pre jedno 4-5 godina pa malo i guma se zapali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kolega pa ces posle nekog vremena da vidis cemu steti (kad si vec uporan sa glupim pitanjima).. Ma ne radim ja to ali hocu da dokazem onima koji to rade ukljucujuci i par mojih drugara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 14, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kolega pa ces posle nekog vremena da vidis cemu steti (kad si vec uporan sa glupim pitanjima).. Ma ne radim ja to ali hocu da dokazem onima koji to rade ukljucujuci i par mojih drugara Pusti ih, dokazaće sebi sami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 14, 2014 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moze i da ti otvori salter na bloku :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Mart 14, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi neki rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 199 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan cemu najvise steti Mnogo steti novcanik i znatno smanjuje eventualni IQ kod doticnog vozaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Mart 14, 2014 Drug član, 2898 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrnuti ga par puta ne znači ništa maltretirati motor i sve ljude okolo to smeta- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 14, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da si radio burnout u kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 14, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan mada ga razumem, i ja se nekad zapijem kao onomad kod turbopeđe na slavi pre jedno 4-5 godina pa malo i guma se zapali a ja mislio da su moji drugari najgori,padaju sa stolica,spavaju za stolom...jednom je drugar kod jednog drugara naseg iz ekipe,bio toliko pijan na slavi da je ustao,krenuo u wc,usao u ostavu(spaiz),pisao u cosku po buretu sa kiselim kupusom,a nasli su ga dok se drzao za flase sa paradaizom i povracao po teglama.... nego ovo sa snimka je jedna od tih ekstremnih varijanti,burnout u kuhinji... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 14, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Znam mnogo ljudi koji su motor upropastli mnogo pre nego neki sto znaju motor ostro da poteraju i da turiraju...znam nekoliko motora koji su upropasteni vlasnikovom gluposcu a nikad nisu zavrnuli kako treba,jednostavno toliko su ograniceni da su pregrejali motor ili vozili sa opasnim manjkom ulja ili jednostavno polupali motor zbog gluposti i sl. Evo kako ljudi u svetu voze motore...........nisu kupili R da voze 40 na sat,vec im nije zao da odvrnu gas.Kod nas ljudi jedva iskrpe neki dinar ili podignu kredit i kupe sto bolji motor pa posle im zao da voze kako treba,cesto nemaju ni za odrzavanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 14, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mada ga razumem, i ja se nekad zapijem kao onomad kod turbopeđe na slavi pre jedno 4-5 godina pa malo i guma se zapali a ski staza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Mart 14, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 570 Napisano Mart 15, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 342 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je ipak najbolji, sto rece jedan kolega ranije, klipnjaca otvara salter 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 15, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je ipak najbolji, sto rece jedan kolega ranije, klipnjaca otvara salter A jel znas koliko ovog zabole patka i za klipnjacu i za salter....za 300 evra kupi ceo agregat i opet vozi isti motor ....dok neko kupi motor od 5-6 hiljada evra i svake godine gubi po 500 evra vozio ga on ili ne,jer prolazi mu vreme pa je sve stariji i manje vredi,i plus redovno odrzavanje,pa mu zao da potera kako treba,a i kad potera moze vrlo lako da se iznenadi kad ga uljara(motor sa snimka) pojede na putu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 15, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je ipak najbolji, sto rece jedan kolega ranije, klipnjaca otvara salter Čudna zanimacija, volim i ja malo da se glupiram, čisto tako, da se malo uklopim u masu ali ovi baš pretjeruju, mada većina tih motora su grobovi koji su tu da se oni malo izdivljaju i poslje se kupusaju u djelove ili se krpe za drugu priliku. I vožnja na stazi predstavlja neki blaži oblik forsiranja motora, a greške koje nastaju prilikom učenja ili iživljavanja ostavljaju iste posljedice. Ali je krajnji rezultat drugačiji i to je bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 570 Napisano Mart 16, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 342 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je ipak najbolji, sto rece jedan kolega ranije, klipnjaca otvara salter A jel znas koliko ovog zabole patka i za klipnjacu i za salter....za 300 evra kupi ceo agregat i opet vozi isti motor ....dok neko kupi motor od 5-6 hiljada evra i svake godine gubi po 500 evra vozio ga on ili ne,jer prolazi mu vreme pa je sve stariji i manje vredi,i plus redovno odrzavanje,pa mu zao da potera kako treba,a i kad potera moze vrlo lako da se iznenadi kad ga uljara(motor sa snimka) pojede na putu ... Da me ne shvatis pogresno, ja za uljaru imam samo reci hvale , najizdrzljiviji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...