RoaD GunneR 13 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zene nisu problem barem u bijeljini Ja se izvinjavam moracu da vas zamolim da ne pisete ovakve poruke jer cu morati da zloupotrebim svoja urednicka prava ( i obrisem ih :o ) kako bi me lepsa polovina pustila samog u Bjeljinu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rade R1 0 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam moracu da vas zamolim da ne pisete ovakve poruke jer cu morati da zloupotrebim svoja urednicka prava ( i obrisem ih ) kako bi me lepsa polovina pustila samog u Bjeljinu Mi smo kazali naše a ti idi sam u Bijeljinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan spremamo se da dodjemo, ali cekam da postanem tata po drugi put bas u to vreme!jbg!sledece godine sigurno! Sledece godine trece dete cekas sigurno ;D ;D ;D, :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan zene nisu problem barem u bijeljini Misliš ? Meni moja pravi probleme,neda mi da nađem sebi djevojku :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zene nisu problem barem u bijeljini Misliš ? Meni moja pravi probleme,neda mi da nađem sebi djevojku :D Isti problem i kod mene,svi imaju devojke,a ja ne smem,jebiga,ne da mi zena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nego bato nisi nas izvestio vreme pocetka zurke tj satnica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nego bato nisi nas izvestio vreme pocetka zurke tj satnica! Zvanično,početak je oko 18,00,ali mi zauzimamo busiju mnogo ranije,tako da neće biti problem i za "ranoranioce" Sviraće nam REBEL iz Beograda ( svirali su nam na skupu prije sedam godina,momci su pravi ljubitelji dobrog roka, imaju izvanrednu opremu - biće i gitara sa potpisom Ritchie Blakmoore i još nešto ...znaju da sviraju ) i S.T.R.A.J.K,a biće i onaj momak što muči gramofone. :D Dvije korpe su rezevisane za prelijepe igračice ( vidio sam ih ,stvarno su dobre ) Večera će vam biti servirana pored bazena ( naravno besplatno ) od 21,00 H ( ubićemo i ispeći "preko nekoliko" krmaka :D ) ( jes' da u bazenu ima vode,ali... ;D ) Parking je predviđen za 400 vozila i biće pod prismotrom "sekurita". Parking za motore je u ograđenom prostoru i pod nadzorom. Ulaz je slobodan,naplaćivaćemo pivo po cijeni od 60 dinara ,ili 0.75 E ili 1,50 KM. Bajkeri će imati priliku da "operutaju pilićarnik" :D ( najavilo nam se mnogo djevojčica koje zanimaju motori ),a ja ću pomagati bajkerkama da zarobe znatiželjne momke i momčiće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam moracu da vas zamolim da ne pisete ovakve poruke jer cu morati da zloupotrebim svoja urednicka prava ( i obrisem ih ) kako bi me lepsa polovina pustila samog u Bjeljinu Mi smo kazali naše a ti idi sam u Bijeljinu Nisam ukapirao sta je pesnik hteo da kaze. PS Verujem da ni pesnik nije mene razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz je slobodan,naplaćivaćemo pivo po cijeni od 60 dinara ,ili 0.75 E ili 1,50 KM. Pa to je super bice piva brate do jaja kao sto kaze MIKA ,, ondak dolazim,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam moracu da vas zamolim da ne pisete ovakve poruke jer cu morati da zloupotrebim svoja urednicka prava ( i obrisem ih ) kako bi me lepsa polovina pustila samog u Bjeljinu Mi smo kazali naše a ti idi sam u Bijeljinu Nisam ukapirao sta je pesnik hteo da kaze. PS Verujem da ni pesnik nije mene razumeo. Žurka nije u Bijeljini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Miko oćeš li doterati bmw da pucamo na prekidačččč? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Miko oćeš li doterati bmw da pucamo na prekidačččč? ;D ;D ;D Gojko, nemoj da me podevaš da počnem pod stare dane da ludim.Zato bih morao da kupim neki motor od tebe za 200-300 evra samo za pucanje i posle pucanja da ga ostavim tamo. Šalim se nije to moj dadaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Volio bi samo da bude lijepo vrijeme pa da bude dosta motora! Ja dolazim bajkom makar sjekire padale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motorom , valjda .... ako ne bude hladno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 28, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan krecem sa motorom sutra ujutro iz Umaga,vidimo se popodne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan krecem sa motorom sutra ujutro iz Umaga,vidimo se popodne... Ponesi lance za snijeg mozda ti zatrebaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 28, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan krecem sa motorom sutra ujutro iz Umaga,vidimo se popodne... Ponesi lance za snijeg mozda ti zatrebaju ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Zare, meni je zao ali ja necu doci. Radim i subotu i nedelju od 6 do 6. A u subotu sam ceo dan u Beogradu. Provedite se i za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 28, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zare, meni je zao ali ja necu doci. Radim i subotu i nedelju od 6 do 6. A u subotu sam ceo dan u Beogradu. Provedite se i za mene. Ma da mi dođemo i pojedemo te tvoje koke,kokice i piliće,pa da se i ti malo odmoriš :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Bratunca za sad dolazim samo ja a nadam se da ce krenuti i Boban.Najbolje doci u petak.Sto je sigurno,sigurno ;D.Motor je uveliko izglanjcan ljubi ga majka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 28, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Iz Bratunca za sad dolazim samo ja a nadam se da ce krenuti i Boban.Najbolje doci u petak.Sto je sigurno,sigurno ;D.Motor je uveliko izglanjcan ljubi ga majka!!! Dačo je već nabavio kamion brašna ;D i uveliko razvači pice,a tebe bi mogli popeti na binu da pomogneš braći po žicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji dodj u Bijeljinu. najveći pozdrav Žaretu, a naravno i Dači ! ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Zare, meni je zao ali ja necu doci. Radim i subotu i nedelju od 6 do 6. A u subotu sam ceo dan u Beogradu. Provedite se i za mene. Ma da mi dođemo i pojedemo te tvoje koke,kokice i piliće,pa da se i ti malo odmoriš :D Onda necu imati od cega da zivim. Videcemo se mi vec negde,kao i uvek! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ako da bog sutra sam tamo od 11 do 15h posto moram da se vratim nazad cerka mi ima medjunarodno takmicenje klavira u 16h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...