Alp 2247 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Ove subote Karlo, Exman i ja vozimo već poznatu turu Rajac-Suvobor-Ravna gora-Divčibare i nazad u danu. Uglavnom grebenska tura, malo blata, više kamenjara, tehnička ocena do 7 (ko vozi planinsko biciklo otprilike mu je jasno), oko 75 km. Motore prevozimo na prikolici Bg-rajac-Bg. Ako je neko zainteresovan dobro došao. Od opreme obavezno: dobre gume, dodatno svetlo, alat, prva pomoć. Ostalo po želji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 13, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan u koliko sati otprilike ste na rajcu, mozda bih vam se ja pridruzio?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Polazimo u 08 iz bg-a, oko 10 h. smo u sedlu (taman da prođe slana). Ako se pojavljuješ javi se na moj broj 0698401460. Poz.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 13, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Divan sunčan dan, odličan teren i naravno namuljeni mladi, lepi (i plavi), momci na paklenim mašinama. Na Rajcu nam se pridružio i "Pera-s", zajedno vozili do pred Divčibare (sa par skretanja sa trase i jednim vađenjem motora iz potoka), nekako izgubili Peru-s (prebrz na nas), odmorili na Kraljevim vodama ili barama kako li se već zove i vratili se nazad na Rajac. Ovo je sigurno jedna od biser enduro tura centralne Srbije, trebala bi se češće voziti. (Powered by frubar.net) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 17, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kuku Alpe, jel se ti to salis il vam se stvarno neko prikljucio?? Ja nisam mogao da dodjem imao sam obaveza u selu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 17, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan sad vidim da je XR400 na slikama, to je bio IvanX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam veoma iskusan bajker, prvi motor sam kupio kad ste vi bili na sred vasg puta , moram da pitam jel cesta praksa da se ide donekle kolima pa onda motorima ili...? Cisto me zanima da znam kako funkcionisu te ture Planiram da ucestvujem u ovakvim voznjama cim steknem doboljno znanja&iskustva da mogu da se uputim na ovakav put... Inace deluje kao mnogo zanimljiv predeo za voznju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se moja greška, pišem na brzinu... sad vidim da je XR400 na slikama, to je bio IvanX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji si uzeo je za nijansu teži nego što bi trebalo za ovu turu. Naravno, ljudima sa iskustvom to ne smeta (meni bi smetalo). Predlažem ti da ga teraš neko vreme a onda će svi odgovori sami doći. Posto sam veoma iskusan bajker, prvi motor sam kupio kad ste vi bili na sred vasg puta , moram da pitam jel cesta praksa da se ide doenkle kolima pa onda motorima ili...? Cisto me zanima da znam kako funkcionisu te ture Planiram da ucestvujem u ovakvim voznjama cim steknem doboljno znanja&iskustva da mogu da se uputim na ovakav put... Inace deluje kao mnogo zanimljiv predeo za voznju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan A neko je i pišo po žbunju.. (Powered by frubar.net) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Mart 18, 2014 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam veoma iskusan bajker, prvi motor sam kupio kad ste vi bili na sred vasg puta , moram da pitam jel cesta praksa da se ide donekle kolima pa onda motorima ili...? Cisto me zanima da znam kako funkcionisu te ture Planiram da ucestvujem u ovakvim voznjama cim steknem doboljno znanja&iskustva da mogu da se uputim na ovakav put... Inace deluje kao mnogo zanimljiv predeo za voznju. Da dopunim kolegu: tvoj motor omogucava udobnu voznju do destinacije na kojoj mozes da vozis samo off, ali je malo tezak za ozbiljniji off. Nasi motori su laksi i neudobniji, a i mi smo u zrelim godinama, pa nam vise prija da do sume dodjemo autom, izvozamo se i onda opet autom kuci. Malo vozi, malo prati sta drugi rade pa ce ti se vec javiti.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan A neko je i pišo po žbunju.. (Powered by frubar.net) Hebe ga prostata, hihihi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A slike sa Ravne Gore, Mokre pecine ... ?? Babina glava i Vrh Suvobora je malo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 20, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Krst sa jedne od slika je sa Ravne Gore. Od krsta produžili grebenom pa nam Mokra nije bila uz put. A i momci nisu bili preterano raspoloženi za slikanje, ali Exman ima interesantne Go-pro snimke (ako ga neko natera da ih stavi na forum) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda deo te ture na težem motoru.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100473-photo-story-22032014-kraljev-sto-rior-ravna-gora/page__st__20 Posto sam veoma iskusan bajker, prvi motor sam kupio kad ste vi bili na sred vasg puta , moram da pitam jel cesta praksa da se ide donekle kolima pa onda motorima ili...? Cisto me zanima da znam kako funkcionisu te ture Planiram da ucestvujem u ovakvim voznjama cim steknem doboljno znanja&iskustva da mogu da se uputim na ovakav put... Inace deluje kao mnogo zanimljiv predeo za voznju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...