longy 0 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima! ima li neko da je ekspert za dkw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 12, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Šta te muči ? Pitanje komotno možeš da postaviš i u MZ - Svetu jer su srodne mašine ( MZ je nastao od DKW-a . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan nabavio sam jednu masinu od dkw rt 200h(to sam procitao na ramu motora sa kojeg je skinuta masina).Masina je u delovima...i nisam siguran da su bas svi delovi tu.Ako ima neko da radi DKWejce,i ima delova za njih...,najradije bi mu dao masinu da mi je sklopi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 12, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj to pa postavi slike, dosta toga pasuje od MZ-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tekija 2 Napisano April 19, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan koji je DKW u pitanju posto i ja imam u planu da posle peaznika dovezem jedan pa mozemo da se zajedno konsultujemo oko napredka restauracije posto je ovaj u losem stanju i planiram da ga rasklopim do sitnih detalja i onda sve sklopim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Septembar 22, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj je dkw rt 200h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...