Dejan yamaha 0 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao imam Yamaha slider ew 50 i kad je hladan trokira ali kad se malo zagreje ide super. A sad ja ne znam sta da radim i ako treba da ocistim nesto da nastelam recite mi. POMOZITE MI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 11, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan To je 2t agregat? Nijedan 2t ne vuce lepo kad je hladan, ako mu naglo dodas gas krene da se gusi. Kad se zagreje radi lepo. Kada je hladan, lagano dodaj gas prvih 500 metara, posle sibaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan yamaha 0 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2T agregat je on. On kad je vruć ide 100-110 ima (MALOSSI) filter. Razmišljam da skinem karburator i da ga očistim da li će ići bolje? Kad je na ler gasu menja zvuk.Taj čovek od kojeg sam kupio motor nije ga vozio 2 god i raskliman je bio od stajanja i ja sam ga malo picnuo i malo je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 12, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ti ga slobodno ocisti i namesti ali i kod mene je isto. Dok se ne zagreje malo 2t agregati rade malo nepredvidivo. Cim se zagreje ler gas postaje stabilan, vuce cim pipnes gas, sve super. Jedino ako ti je jako visok ler gas pogledaj prirubnicu usisa da ne vuce negde vazduh. Ako je dugo stajala, mozda je ispucala negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan yamaha 0 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smanjio sam ler gas i očistio sam karburator.Sipao novo gorivo i ulje i sad ide ujutru kad ga upalim na zadnji tocak.Hvala što si hteo da mi pomogneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 12, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes me nikako ubediti da hladan motor prima gas odmah i kako treba. Da je tako sauh ne bi ni postojao a ni obavezno zagrevanje motora pre voznje da malo stoji u leru, pogotovo prvo jutarnje paljenje. E sad da li je zato sto si sipao sveze gorivo ili zato sto si nastelovao ler gas pa radi bolje, ne znam, ali u svakom slucaju popravio si, sretno se vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan yamaha 0 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ide sad lepo sve je uredu.Hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...