sarke 0 Napisano Januar 31, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugu je potrebna prednja maska za fzr 600r 95god. Interesuje ga gde ima i koja je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan saro ja sam zaboravio, ima jedan lik iz klicevca fzr-a koji je hteo da ga krcmi ,ali upoznao sam ga jos letos na moto skupu tako da ne znam da li je prodao ceo motor ili sta vec....imam njegov mob ako je jos u funkciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan aj neka okaci neku sliku od te maske jer ja imam neke maske od fzr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...