tommy.n 152 Napisano Mart 8, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam je ovde na forumu, bila kao nova, nisam je nosio uopste, u medjuvremenu oslabio lepo pa mi je malo velika. Dugacka, enduro moto jakna IXS Tartan, moze se reci da je bukvalno kao nova, vozena par puta, bez ikakvih ostecenja i tragova nosenja. Stitnici za laktove, ramena i ledja a bez postave. Jakna je izuzetno velika, i kada sam imao 120 Kg bila mi je velika, u grudima je siroka 70 cm (obim 140 cm). Za bajkera od 2 m i 120 + Kg ! Cena nove je 100+ eura, ovu moju cenim 65 u zameni, za kes moze jeftinije. Moze i zamena za manju jaknu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa jakna,kvalitetna .I ja sam jednu takvu prodao na ovom forumu . Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...