hammer 134 Napisano Mart 8, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kuca 200 kvadrata, novogradnja u Korbovu pored Kladova, na manje od 150m od dunava asfaltiranom ulicom. Perfektna za pecarose. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan jel se ovo iznajmljuje ili prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 9, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mozda poklanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 9, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Možda se čovek samo hvali 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha iskljucivo se prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 9, 2014 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan A cena ako bi moglo, bar okvirno. papiri? Struja, voda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A cena ako bi moglo, bar okvirno. papiri? Struja, voda? 20 hiljada eu, moze da se pregovara, papire ima sve, registrovana u katastru, struja i voda su sad iskljuceni, al ih ukljucujemo nazad u slucaju prodaje. Uz kucu idu i nekoliko parcela ukupne povrsine 3,30ha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan dzabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 9, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan zamisli kupis 200 kvm kucu za pecanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan a i savrsena trasa za motor do tamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 11, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 20 hiljada eu, moze da se pregovara, papire ima sve, registrovana u katastru, struja i voda su sad iskljuceni, al ih ukljucujemo nazad u slucaju prodaje. Uz kucu idu i nekoliko parcela ukupne povrsine 3,30ha ja ako sam dobro razumeo,kuca se prodaje sa 3.3Ha zemljista za 20K Eura ako je tako,onda bolje da preformulises naslov u "Prodajem 3.3Ha zemljista cena 20K + kuca od 200kvm GRATIS Sta da kazem osim da se hektar obradivog zemljista krece oko 5k eur,tako da je racunica jasna,ovo je dzabalesku stvarno. Sretna prodaja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 11, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dimni signali su mi u kvaru zadnjih dana pa ako bi mogao neki "konvencionalni" kontakt Salu na stranu poslao sam ti i privatnu poruku sa istim pitanjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dimni signali su mi u kvaru zadnjih dana pa ako bi mogao neki "konvencionalni" kontakt Salu na stranu poslao sam ti i privatnu poruku sa istim pitanjem. Izvinjavam se, zaboravio sam sa ostavim telefon, 062/476-123 ako se ne javljam znaci da sam na poslu, pustite mi sms i uzvraticu poziv prvom prilikom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 24, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 20 hiljada eu, moze da se pregovara, papire ima sve, registrovana u katastru, struja i voda su sad iskljuceni, al ih ukljucujemo nazad u slucaju prodaje. Uz kucu idu i nekoliko parcela ukupne povrsine 3,30ha ja ako sam dobro razumeo,kuca se prodaje sa 3.3Ha zemljista za 20K Eura ako je tako,onda bolje da preformulises naslov u "Prodajem 3.3Ha zemljista cena 20K + kuca od 200kvm GRATIS Sta da kazem osim da se hektar obradivog zemljista krece oko 5k eur,tako da je racunica jasna,ovo je dzabalesku stvarno. Sretna prodaja.. Не знам како је код тебе колега....али код мене са 5000 е не можеш ни на приђеш хектару! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hiljada, mozda mozemo da se dog za jos neki popust, zavisi od kupca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A ko god bude dosao da pogleda ili kupi kucu, imam pouzdanof taksistu iz Kladova koji ce Vas sprovesti do te "divljine" gde se objekat nalazi... Bilo asfaltom, bilo kroz dzombu... Da i mi sirotani ucarimo malko od ove kupoprodajne transakcije... PS. Inace, Korbovo je 20km "pored Kladova". 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...