guerrero 0 Napisano Mart 7, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Nova ili polovna XL ili XXL,prednost bg (posto sam iz crne gore idem na sajam 14-og dolaze u obzir gradovi na putu za bg)...nije bitno kozna,textilna po mogucnosti crna,crno zuta jer je i motor u toj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imam za tebe ovakvu ,jako lepo očuvanu ... crnu ... Kupio sam je od kolege sa foruma pre par meseci za 70e. Za toliko bih je i dao. E sad, nisam u Bedogradu, jbg ... al' možemo negde da se nađemo južnije ... Kojim putem dolaziš, i kakvi su ti gabariti ? Mislim, na ovoj piše XXXL, al' to možda za pigmejce tu je negde XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guerrero 0 Napisano Mart 8, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha,koja je marka boja...193cm/86kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 8, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan IXS Centaur Redovno odrzavana, cista i sveze namazana jakna, sa postavom i svim protektorima koza u sjajnom stanu velicina 54-56 vise 56 nego 54, za tebe taman rajsfeslus malo losiji mada radi, preporuka je zameniti treba ofarbati deo koze na ramenu, samo je povrsinski zagrebana 60e 062 230 336 Milos BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 8, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekoliko modela tekstilnih jakni,novih i polovnih.Ja sam u Mladenovcu,iskljucis se na rudniku,prodjes kroz mladenovac,skratis put za 15-ak kilometara i pogledas sta imam.Raja 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 8, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha,koja je marka boja...193cm/86kg Au, onda nema ništa od trgovine ... ono, stao bi ti u nju, samo možda ne bi mogao da je zakopčaš Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guerrero 0 Napisano Mart 8, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Nista pozdrav...I da naglasim trazim sportsku kracu jaknu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...