fuego 6 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Šta imaš od 18 cola? Stavi sliku. Migavci me takođe interesuju. Druze od 18 coli imam samo jednu, 160-60-18 Metzeler dot 08 poslacu ti sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 19, 2014 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj, mnogo široko. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta imas od 12" za skuter? Meni po specifikaciji treba 110 / 80 / 12 ali posto se ta ne nalazi cesto ako imas nesto slicno (prednja)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sta imas od 12" za skuter? Meni po specifikaciji treba 110 / 80 / 12 ali posto se ta ne nalazi cesto ako imas nesto slicno (prednja)? Ima 120-70-12 komplet sa felnama i prednja i zadnja, idu u kompletu posto su od prijatelja, gume su dobre, vidi na prvoj strani imas slike, pa ako odgovaraju ti kazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 22, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Са братом Фуегом увек је задовољство пословати Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1395438108[/url]' post='1614702']1395425571[/url]' post='1614617']Sta imas od 12" za skuter? Meni po specifikaciji treba 110 / 80 / 12 ali posto se ta ne nalazi cesto ako imas nesto slicno (prednja)? Ima 120-70-12 komplet sa felnama i prednja i zadnja, idu u kompletu posto su od prijatelja, gume su dobre, vidi na prvoj strani imas slike, pa ako odgovaraju ti kazi. Meni treba jedna guma samo za napred, felne su mi dobre a zadnju gumu imam novu jos nisam ni namontirao...hvala svakako!Ako naleti solo guma u tim dimenzijama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 1395438108[/url]' post='1614702']1395425571[/url]' post='1614617']Sta imas od 12" za skuter? Meni po specifikaciji treba 110 / 80 / 12 ali posto se ta ne nalazi cesto ako imas nesto slicno (prednja)? Ima 120-70-12 komplet sa felnama i prednja i zadnja, idu u kompletu posto su od prijatelja, gume su dobre, vidi na prvoj strani imas slike, pa ako odgovaraju ti kazi. Meni treba jedna guma samo za napred, felne su mi dobre a zadnju gumu imam novu jos nisam ni namontirao...hvala svakako!Ako naleti solo guma u tim dimenzijama... Dok bude ja ti javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Са братом Фуегом увек је задовољство пословати Hvala brate Dzoks, nema te da navratis.., nemoj da bacam cini na put BG-NS. Salim se naravno, jel ti treba nesto iz mog butika? Za tebe 99% popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Mart 31, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam je skupo, sami kazite cenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano April 19, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom skupo da sam odredi cenu, moze i dzaba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 18, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jul 18, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Šta imaš od 18 cola? Stavi sliku. Migavci me takođe interesuju. Druze od 18 coli imam samo jednu, 160-60-18 Metzeler dot 08 poslacu ti sliku. Posalji meni sliku i cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Šta imaš od 18 cola? Stavi sliku. Migavci me takođe interesuju. Druze od 18 coli imam samo jednu, 160-60-18 Metzeler dot 08 poslacu ti sliku. Posalji meni sliku i cenu Sa "malim" zakasnjenjem da javim da je ta guma prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kocione plocice prodate drugaru sa foruma, ostalo jos dosta robe. Pitajte ako nesto zanima od ovog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...