Savan 8689 Napisano Novembar 29, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor za Dejan C.R.Prsluk kvalitetan, domaca proizvodnja..............Mile Dragic. http://www.armyequipment.com/onama.php podgledaj i nacices sigurno ono sto trazis. Pozdrav, Marokanac..... Odličan izbor. Samo nigde ne vidim cene i da li je uopšte moguće kao fizičko lice nešto pazaris? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 30, 2014 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor za Dejan C.R.Prsluk kvalitetan, domaca proizvodnja..............Mile Dragic. http://www.armyequipment.com/onama.php podgledaj i nacices sigurno ono sto trazis. Pozdrav, Marokanac..... Odličan izbor. Samo nigde ne vidim cene i da li je uopšte moguće kao fizičko lice nešto pazaris? Moguce je da kao fizicko lice kupujes bez problema svu robu koju vidis na Net-u ......... u prodavnicama. Ja sam tako kupio prsluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Usput da znate da sam staru BMW kacigu - Enduro model dao jednom umetniku da mi je ofarba..........i evo kako izgleda...... Sada bi trebao da promenim i enterijer jer je propao i nije vise udobna ........ polako, bice i to kada se vratim sa puta...... Nije losa ? Zanima me ovaj detalj,gde i kako moze da se promeni enterijer na kacigi mozda je glupo pitanje al zaista imam jednu veoma dragu kacigu sa otrcanim enterijerom koju bih vratio u zivot...unapred hvala i hvala na ovim divnim slikama i recima sa putovanja,koje sluze mnogima da i sami krenu jednim ili slicnim putem kada prilike to dozvole ... Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ali enterijer ima u planu... Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...