PaPaja 1214 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, nabavio sam set Anakee3 iz Slovenije veoma povoljno (oko 150e) i sad bi da ih montiram na Transalpa postu su mi postojece Anakee 2 skroz celave. Kontaktirao sam jednog majstora i on mi rece da je veliki problem kada se montira Anakee 3 sa unutrasnjom gumom, da je tvrda i da mu se vise puta desilo da iscepa unutrasnju pri montazi. Da li je neko skoro montirao Anakee 3 sa unutrasnjom , da li je bilo problema i gde to najbolje mogu da uradim u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 6, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu, i ja razmisljam o anakee 3, interesuje me ta prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 6, 2014 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Kiler moto u tosinom bunaru.Imaju sve potrebno za montazu i ozbiljan servis.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Kiler moto u tosinom bunaru.Imaju sve potrebno za montazu i ozbiljan servis.Pozdrav. Jesu ti montirali bas anakee 3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 6, 2014 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Nisu,dunlop trailmax tr91 ali pozovi ih i proveri 99% da mogu da urade ozbiljnooo opremljen servis :-) Oni su u sklopu kiler auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 6, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma bre..ima ovde u pazovi vulkanizer bez mnogo muke ti to montira,provereno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan ma bre..ima ovde u pazovi vulkanizer bez mnogo muke ti to montira,provereno... Heh ma gde da vucem gume u Pazovu, ima valjda neki u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo prosle godine montirao iste kod Lesanovica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Mart 6, 2014 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam montirao Anakee 3 pre neki dan. Jeste tvrda do 00. Montirao sam je na masini sa valjkom koji priteze gumu da bi je navukao na felnu. Jedna strana udje glatko, a druga zajebava. Treba dobro da se namaze guma i da se vodi racuna kod duvanja, posto nece na svim mestima da izadje na felnu kako treba. Prednja me iznervirala pa sam je nabio na 5bari dok nije izasla svuda. Ne treba tu sad neka specijalna vestina, samo malo strpljenja. Mene samo zanimalo dok sam montirao kako je ljudi zamene negde na prtini, bez masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanimalo dok sam montirao kako je ljudi zamene negde na prtini, bez masine Teško ili nikako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Mart 6, 2014 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj spravi montirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...