gorance85 52 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih tank torbu sa kaisevima. Uslov je jos i da ima onaj prozirni deo za mapu. Ako neko ima visak, dajte ponude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Niko, nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nema to nigde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za trenutni motor a pitanje je koliko cu se jos voziti ove sezone. Sledece mozda promenim motor i onda cu uzeti sa magnetima. Pa reko' da ne bacam pare dva puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kupis torbu sa magnetima,imam ih nekoliko.One imaju vec napred traku koja se kaci oko vrata motora i osigurava je za svaki slucaj.Samo ti je potrebno parce trake u zadnjem delu da je pricvrstis ozadi i jedna kopca.Mislim da imam i tu traku u garazi.Znaci samo jedna kopca i resis problem torbe za svaki motor koji budes imao.Na mestima gde se malaze magneti ima mesta na svakoj torbi da zasijes sta god hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Mart 12, 2014 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ne nadjem nista adekvatno, to ce biti resenje. Hvala :-) Kupis torbu sa magnetima,imam ih nekoliko.One imaju vec napred traku koja se kaci oko vrata motora i osigurava je za svaki slucaj.Samo ti je potrebno parce trake u zadnjem delu da je pricvrstis ozadi i jedna kopca.Mislim da imam i tu traku u garazi.Znaci samo jedna kopca i resis problem torbe za svaki motor koji budes imao.Na mestima gde se malaze magneti ima mesta na svakoj torbi da zasijes sta god hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje :-) Imas PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 526 Napisano Mart 12, 2014 Pažljivo prati, 615 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Većina ih i ima mesta pored magneta gde možeš da provučeš kaiš, a u svakoj prodavnici dugmića imaju i kopče za traku tako da imaš rešenje i za sada i za budući motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Dane deda mi salje torbu sutra, odgovara po svim kriterijumima :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 15, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla torba, upravo to sto sam trazio, cena sitnica, bukvalno :-) Veliki pozdrav za Daneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Mart 15, 2014 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Stigla torba, upravo to sto sam trazio, cena sitnica, bukvalno :-) Veliki pozdrav za Daneta Da da Bog da ti bude uvek puna evrica i piva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 15, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog. Takodje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...