Vlada 2d 37 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Moje ime je Vladimir Radovanovic... Svi me zovu Vlada.. Napokon sam nasao malo vremena da napravim profil i da vam se pridruzim...inace odavno pratim forum.. Trenutno vozim Qingqi 2D... Ranije sam vozio Apn 4 ,Tomos Bt, aprilia Rs i razne skutere. Jos pre zime sam kupio Kvinkija, ali proces polaganja za A kategoriju je u toku, tako da ga i nisam nesto previse vozio.. Iz Drazevca sam, kod Obrenovca ali trenutno stanujem u Beogradu.. Toliko o meni... Pozdrav svim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 5, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vlado i dobrodosao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...