Jump to content

Moto Zajednica

u2020bullet

Članovi
  • Broj tema i poruka

    450
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu u2020bullet

  • Rođendan 20.09.1991.

Contact Methods

  • MSN
    u2020bullet@hotmail.com
  • Yahoo
    u2020bullet@yahoo.com
  • Skype
    u2020bullet

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interests
    Motocikli, kompjuteri, gaming, zivotinje, mopsovi najvise, sve drugo sto vas zanima, pitajte slobodno :)
  • Motocikl
    otisao...

Poslednji posetioci profila

8011 profile views

u2020bullet's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

122

Reputacija u zajednici

  1. Pa posle ovoga sto mu se desilo, sumnjam da ce ikada zeleti da koristi taj agregat. Zato i jesam rekao na zid za ukras i podsetnik.
  2. Sa ovim za novi agregat se slazem, jer sa ovim agregatom nikada necete moci lepo voziti, uvek cete se osecati nesigurno. Ali se ne bih slozio sa bacanjem agregata na otpad, da sam na vasem mestu okacio bih ga na zid u radionici, cisto kao podsetnik i jednu bitnu lekciju, a i da se ne varamo, lepo ce izgledati. U svakom slucaju uzas sta se desilo, verujem da smo svi bili presrecni kada se agregat vratio i kada se krenuo nazirati trenutak kada ce Aprillia biti ponovo na putu u punom sjaju, al sve ima svoje razloge. Koliko god grozno zvucalo, bolje sto se ovako desilo pri probi i manjoj brzini nego za koji mesec na nekoj turi pri vecoj brzini ko zna koliko daleko od kuce. Kako su povrede? Jel bilo ikakvog poboljsanja ili makar popustanja bola?
  3. Napokon. Kako lepo zvuci. Sad zavrsiti i u voznjuuuu.
  4. Jutro je pametnije od veceri, lagano odmor, pa od sutra u razmisljanje sta i kako. Ako se vec cekalo toliko dugo, ovih par dana nece biti nista sacekati. Barem cete imati vise vremena da isplanirate sta cete i kako i samim tim ce posao biti bolje odradjen. Posle ovoga svega jos far naci nekako i onda lepo u sedlo.
  5. Odlicne vesti, mogu zamisliti kako je tek vama, jos malo i padne mozda prva voznja restaurirane Aprilije.
  6. Ovo sve pocinje da lici na onu staru temu "Majstori, Majstori...".
  7. Ja se iskreno nadam da takvi magarci kada prodju nekaznjeno makar ubuduce razmisle posle takvog jednog iskustva i batale se corava posla. A tebi svaka cast kako si odreagovao i sto ga nisi izuo na licu mesta. Hladna glava mirna savest.
  8. 3 soma? Ala se tu neko lepo naplatio. @SkoMy Mozda neka jaca dvoslojna traka?
  9. Razlika izmedju ogranicenja za A2 i pune snage GS500F je 3kw. To iskreno bas i neces osetiti. Moj savet ti je onda uzeti GS500E koji je fabricki 33kw i nesto sitno i ide na A2 ili jednostavno sacekati da polozis i uzeti nesto vece ako mislis da ti ovo nece odgovarati. EDIT: Ako bi bas nesto tog tipa, a da je malo jace od GS-a, onda mozda da vidis Kawasaki GPZ ako se moze naci neki ogranicen na A2 pa se kasnije baviti blokadama.
  10. Jel se zna kada se masina vraca? Ja sve iscekujem srecni epilog.
  11. I tako ja odlucim da ce mi ovo biti sledeci motor (posle duuuuuge pauze), naravno prvo naci novi posao i skupiti novac (hvala korona ) i naravno kad sam vec tu, procitao 72 strane teme u cugu, zapisao sve sto me interesuje i sada mogu mirno u krevet da se zena ne probudi i primeti da sam puk'o jer ne zaklapam o motoru vec neko vreme. Hvala svima na pregrstu informacija, definitivno ce biti korisno kada dodje vreme.
  12. Veoma zanimljiv motor, a deluje i kvalitetno, to jest ne deluje bas jeftino uradjeno kao neki. Jedino mi se iskreno ne svidja ova tabla, ja sam uvek vise za klasiku, al ne bi ga odbio.
  13. Iskreno sumnjam, ako te hoce, hoce, ako nece nece. Bilo kako bilo, bolje ovako sto je naucio lekciju nego na neki gori nacin.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja