Jump to content

Moto Zajednica

Nikola04

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo

Poslednji posetioci profila

214 profile views

Nikola04's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Jos jednom hvala,i ja sam cuo za tu normu nadam se da sam imao srece, ne zbog mene vec zbog mojih roditelja.U tom trenutku se para ni ja ni moja majka nismo setili.
  2. Hvala na savetima,time sto sam napisao da me ne "boli uvo" hteo sam da kazem,da ne mislim da dozvola nije bitna jer je neko gore napisao tako se pocije "ne zanima te gramatika ,pa dozvola pa tablica",i nisam ja taj sto pravi lazne naloge, skoro sam naisao slucano na forum i ovo mi se desilo pa sam hteo da pitam ovde, jer ima dosta iskusnih ljudi ovde.
  3. Nisam bas iz panceva,nego iz okoline.
  4. Nisam se lepo izrazio,nisam hteo da kzem da me boli uvo za dozvolu.
  5. Iz ovoga sam naucio dosta. Na motor vise ne sedam bez dozvole i kacige najvise zbog sebe a posle toga i zbog drugih, jer kad razmislim moze neko da me udari ko ima decu i da odgovara zbog BUDALE ,sto pre budem mogao cu mojima vratiti taj novac koji ce oni dati za tu kaznu.
  6. Prvi post sam pisao na brzinu,jer sam hteo da sto pre cujem mesljenje nekog ko ima iskustva.A kacigu sam hteo da kupim za par dana jer sam motor kupio pre 4 dana.I nije me briga za dozvolu motor sam kupio da steknem osecaj za voznju, i trebao sam da upisem auto skolu krajem godine.
  7. Zar je sad bitna gramatika? Imam vecih problema od toga sto nisam stavljao tacke.
  8. Imam jos jedno pitanje,Sad hocu da prodam motor da li mogu imati neki problem jer mi je policajac skinuo tablicu koja je inace stara i ne vazeca?
  9. Meni ne bi bio neki veliki problem da ja radim ali ne radim pa mi je najveci problem taj trosak koji moji roditelji moraju da pokriju.I ovo mi je bila vrlo dobra lekcija dok mi se to nije desilo mislio sam ko ce mene da uhvati svi moji drugari voze bez dozvola pa mogu i ja i sada vidim da sam se prevario jbg kasno sam to uvideo ali ko zna mozda je i dobro sto su me uhvatili sad jer mozda bi mi se nesto desilo za 5 dana tako da mi je to stvarno mozda spasilo zivot.Hvala na odgovorima.
  10. Pozdrav svima ako neko jos koristi ovaj forum i ako ima odgovor na moje pitanje bilo bi mi od pomoci da sto pre odgovori.Vozio sam apn 4 bez vozacke dozvole i kacige imam 16 godina planirao sam da upisem auto skolu sad krajem godine i 200m od kuce sam naisao na saobracajnu policiju zaustavili su me ja sam inace krenuo da se vozim po njivskim putevima jer se tamo uglavnom vozim bas zbog policije,policajc mi je napisao ime prezime ime oca i kucnu adresu na obican beli papir i skunuli su mi staru ne vazecu tablicu posto zivim blizu od tog mesta gde su me uhvatili odveli su me do kuce i rekli mojoj majci da sam vozio motor bez dozvole i kacige i rekli su da je kazna 130 hiljada,mog drugara su uhvatili pre godinu dana i on je na licu mesta dobio plavo beli i zuto beli papir gde je policajac napisao kao neki izvestaj stvarno ne znam i skoro mu je stigao poziv da ide kod sudije za prekrsaje,pa sad mene zanima da li ce meni stici poziv jer ja nisam dobio te papire svi mi kazu da nece biti od toga nista jer nisam dobio te papire ali ipak hocu da pitam ovde jer mozda ima jos vas sa slicnim iskustvom.Hvala u napred
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja