Jump to content

Moto Zajednica

laki13

Članovi
  • Broj tema i poruka

    68
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: laki13

  1. U Kaludjerovu prodavnica-market sa desne strane, u prodavnici menjajte novac ( euro, dinari, leje ). Nema prevare a kurs cak i povoljniji nego u RO menjacnicama. Ovde se moze zameniti novac cak i nedeljom. Prodavnica radi do 21h.
  2. laki13

    Kratke voznje

    @shoyyka... do Oravite, tu kupismo Leje U Kaludjerovu prodavnica-market sa desne strane, u prodavnici menjajte novac ( euro, dinari, leje ). Nema prevare a kurs cak i povoljniji nego u RO menjacnicama. Ovde se moze zameniti novac cak i nedeljom. Prodavnica radi do 21h.
  3. Ima ih "DD Moto" Ruma.
  4. Dobio info da je uvoznik i zastupnik Burnout.
  5. Potvrdjujem za Shima. Fenomenalne za letnje vrucine i extra brzo i lako kopcanje jednom rukom bez skidanja rukavice.
  6. Ovaj model sa dva izduvna porta je imao agregat od 250 ccm
  7. Ni na jednom tehnickom pregledu je nemoguce utvrditi stvarnu snagu.
  8. Apsolutno tacno... samo bih dodao da povecanje zazora izmedju caurice i valjcica takodje "istezanje" lanca.
  9. Takodje govorim iz licnog iskustva, na melenom motorcetu vozim 428 lanac bez ikakvih gumica a podmazivanje ide HAND MADE podmazivacem lanca na svakih 2minuta i 10sec po 1 kapljica. Lanac savrseno cist i podmazan bez ikakvih tragova na gumi.
  10. Ne preporucuje se stavljanje lanca sa gumicama na motore male zapremine odnosno motore male snage. Takav lanac bi ga dodatno oslabio i usporio. Preporuka za BAS KVALITETAN lanac bez gumica za motore male snage je kupovina EK lanca u KOMPP CO. JT oznaka na lancaniku moze imati jos sufiks F ili R i oznacava Tajvanskog proizvodjaca a sufiks F znaci (front) a R (rear) i svakako brojcanu oznaku za broj zuba.
  11. Held generalno radi izuzetno kvalitenu, sigurnu i dugotrajnu moto opremu. Sa njihovom opremom nema greske. Nosim njihove Airstream 3 rukavice koje spadaju u istu kategoriju kao i Akira RR tj sportske rukavice, s tim sto je Airstream 3 bas letnja mesh duboka rukavica. Odabir materijala i nacin izrade je potpuno isti kod oba modela. Dlan je izradjen od kengurove koze i nije postavljen unutra pa su rukavice bas jako prijatne i udobne sa potpunim i neposrednim osecajem. I ako nisu postavljene iznutra na dlanovima, rukavice ne ostavljaju tragove boje koze i ne znoje se ruke u njima. Gornji deo sake je takodje izradjen od kvalitetne i veoma jake kozije koze a gornji deo je postavljen coolmax by dupont postavom koja je bas extremno prijatna na dodir. Sto se zastite tice rukavica je potpuno oblozena Held Armaprotec-om na zglobovima i prstima a povrh na zglobovima gornjeg dela sake dodatno titanijumom. Vrhovi prstiju su odradjeni za upravljanje smart uredjajima. Bolje i kvalitetnije mesh letnje rukavice nisam imao ni nosio a bilo je tu premium brendova. Svaka preporuka za Held, neces pogresiti sa Heldom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja