Jump to content

Moto Zajednica

felna_dorcol

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda Deauville

felna_dorcol's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. I sto se tice upravljivosti u mestu, da - veliki problem, posebno meni koji sam visok 170. Nekada jednostavno ne mogu da ga poguram unazad sedeci, pa moram da sidjem i pomerim ga.
  2. Pozdrav. Ova crvena 2000. sa oglasa (iz Beograda) je kod mene. Covek je advokat, fin, normalan. Smanji minje cenu na 1800 jer registracija istice u februaru. Zvao sam i tog coveka sto prodaje uvezenu, 1500 je i carina je nekih 550e (tako mi je makar rekao). Ovo mi je prvi motor (posle kineskog skutera) i ovih dve nedelje sam prezadovoljan. Motor se vozi kao maxi skuter, upravljiv je, stabilan. Polagao sam voznju na kawasakiju er6n i posle toga ovo mi je odmor i uzivanje. Covek je rekao da treba zameniti plocice na kocnicama, a ja sam primetio da ne puni akumulator pa sam zamenio regler, sad je sve ok. Majstor mi je rekao da im je pumpa problem. Pocetnik sam, vozio sam 4 motora samo u zivotu, ali moj savet je - super motor, uzivanje. Pozdrav
  3. Pozdrav svima. Evo prvi post, represent moje malenkosti i mog prvog motora. Nikola, 35 god, DevOps inzenjer iz Beograda. Motor Honda Deauville 650 2000. God.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja