Sumaxer 1 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem prednju masku I far ispravan za apriliu rs racing 125, godiste 2001, noviji model, sutra cu postaviti slike.. Ponude ovde ili na pp.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam far 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Mart 2, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Maska nadjena, ostao jos far ako neko jos ima ali da bude cena povoljnija malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan da li moze povoljnije od 40e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Havarisani izgleda da covek hoce dzabe,jos kad bi mu i postarinu platio to bi bilo idealno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Necu dzabe nego bih samo da ustedim koliko toliko, jel sam skupljam pare za motor, a i veliki servis mi uskoro sledi, razumite me kolege.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan covek ti je ponudio korektnu cenu 40 e sredjivanje motora za dzabe nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Mart 9, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock... Far repariran, ubačeno novo socivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...