Jump to content

Moto Zajednica

Putovanje do Herceg Novog preko Bosne.

Recommended Posts

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: Gsxr 600

Vec duze vreme planiram da se juna meseca upustim u avanturu preko Bosne idem do Herceg Novog na supersport motoru. Rekli su mi da ce me odlepljivati pajserom sa motora kada budem stigao jer cu se totalno ukocit!1jee1.gif Svestan sam "komforta" koji supermotori pruzaju medjutim,nemam nista protiv toga,mlad sam zdravlje me dobro sluzi,da kucnem u drvo. Naravno prespavao bi negde u satoru ili nekom motelu,svratio bih obavezno negde da probam kacamak i ustipke. Ako neko ima neki predlog sta bih trebao videti i gde bih mogao probati dobru hranu,prespavati bio bih zahvalan na vasim odgovorima! 1moto3.gif Ps-cujem da je juna i motoskup u Trebinju tako da je to odlicna prilika! Ima vremena do tada.

Promenio član AgustaRider
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Svake godine vozim tim putem bar jednom. Osim u Mećavniku ne stajem nigde do Novog jer nisam nasao nista sto bi me privuklo. Moj ti je predlog da se za spavanje odvojis u Ustipraci pa za Sarajevo preko Rogatice, a nazad prema Bjelasnici kroz par lepih mesta izlazis u Ustikovonu pa nastavljas put. Od SA je 4 sata do Novog koliko ti i treba do SA max. Put od Foce do Bileca je uzak i zahtevan za motor ali tu i nema mesta za zurbu, a posle od Bilckog jezera do Trebinja imas deonice gde mozes da se opustis. Nema puno ni marsovaca ni gerilaca, a i dobar je put. Od Tjentista se vise ne ide na Čemerno i na Tjentisu moze da se odmori, a sledeci odmor je u Trebinju. Posle Trebinja do Meljina za sat bez problema.

• MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR

Vidi meni ortak sad u Martu ide u Kotor da radi i bice tamo do kraja godine,pa sam mu obecao da cu na leto doci da ga obidjem a usput imam i "dobru drugaricu"1oda.gifu Budvi pa bi mogli zajedno da lomimo kicme na R-ovima1oda.gif ako nam se potrefe termini a taman i da svratimo do Trebinja na Moto skup!No ima do te avanture jos dosta pa cemo se blagovremeno sve dogovoriti1zdravo.gif

Kacamak i ustipci obavezno moraju da se probaju+spavanje u satoru ili samo vreci za spavanje jer je to ono pravo bajkersko sto se kaze!1moto3.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Tražim

Od Foče ka Trebinju ne žuri previše, puno je krava po putu (onih pravih, na četiri noge). Ja sam se svojevremeno nervirao, ali mi objasnili da je to normalno :neznam:

• Podržavam 1

• U prolazu, 61 postova

Vidi meni ortak sad u Martu ide u Kotor da radi i bice tamo do kraja godine,pa sam mu obecao da cu na leto doci da ga obidjem a usput imam i "dobru drugaricu"1oda.gifu Budvi pa bi mogli zajedno da lomimo kicme na R-ovima1oda.gif ako nam se potrefe termini a taman i da svratimo do Trebinja na Moto skup!No ima do te avanture jos dosta pa cemo se blagovremeno sve dogovoriti1zdravo.gif

Kacamak i ustipci obavezno moraju da se probaju+spavanje u satoru ili samo vreci za spavanje jer je to ono pravo bajkersko sto se kaze!1moto3.gif

Sto da ne! Bilo bi super! Mislim da ce tada biti super vrucine tako da bi vrece za spavanje bile sasvim dovoljne. Razradicemo plan puta,mesta stajanja! Mozemo kao sto nam je Urban-Cruiser predlozio da idemo prema Sarajevu pa desno prema Rogatici. Daj neki predlog,ja cu sada da skinem mape . Vreme brzo prodje,eto ga jun za cas!

• U prolazu, 61 postova

Od Foče ka Trebinju ne žuri previše, puno je krava po putu (onih pravih, na četiri noge). Ja sam se svojevremeno nervirao, ali mi objasnili da je to normalno :neznam:

Hvala na savetu Spanta,imacu to na umu! 0takoje.gif

ToxicTrace da znas da ce nam biti potreban zeleni karton.

Ma samo opusteno druze nemoj nista da se brigas!Zaleni karton je oko 2000 din(koliko se secam)mozda i gresim!

Znam da ce jun brzo,a ja stvarno imam u planu tada da obidjem ortaka i "drugaricu"tako da je verovatnoca 90% da cemo deliti asfalt zajedno do Crne Gore!A sto se tice puta,meni je svejedno!Bitno mi je da obidjemo moto skup u Trebinju i da se najedemo negde ustipaka i kajmaka a ostalo ce samo doci na svoje!Sto manje razmisljas lepse ce ti biti!!!1moto3.gif

Hahahha,cool brat3! Ma j***s ustipke,bice odlicno! hehhe1moto3.gif

Hehehehe takav duh se trazi!Bice nesto od toga verujem samo opusteno!

Kad bude otvaranje sezone u Bg-u sredinom aprila nacemo se tamo pa cemo malo pricati na tu temu!!!1zdravo.gif1moto3.gif

Baci oko na Putopise-tema "Biciklom na more u Grcku 2013" da znas sa kakvom budalom treba da se vozis do Crne Gore1lol.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 61 postova

Hehehehe takav duh se trazi!Bice nesto od toga verujem samo opusteno!

Kad bude otvaranje sezone u Bg-u sredinom aprila nacemo se tamo pa cemo malo pricati na tu temu!!!1zdravo.gif1moto3.gif

Baci oko na Putopise-tema "Biciklom na more u Grcku 2013" da znas sa kakvom budalom treba da se vozis do Crne Gore1lol.gif

Tako je najbolje! Ja sam uvek za druzenje i upoznavanje novih i dobrih ljudi koji su spremni za avanture!

Hehehehe zivot je kratak mora se iskoristiti na vreme1jee1.gif!!

Meni je bitno samo da je ekipa opustena i luda,a gde idem i kad cu stici to mi nikad nije bilo bitno!

Samo Rock'n'Roll i nema greske!2cirka1.gif

• U prolazu, 61 postova

Uvek druze,boze zdravlje videcemo se i upoznati u Beogradu ovoga leta a i posle ove Vase avanture mozda i ja zrtvujem zadnjicu i kicmu i skoknem do Zmajeva! Taman bih posetio prijatelje u Sirigu. Citam Vas putopis sa velikim uzivanjem!!!! 2cirka1.gif

Samo nek smo mi zdravi,a ostalo ce doci vremenom!!Ako budes imao zelju i volju da naidjes do Zmajeva kod mene imas smestaj,neogranicenu klopu i cugu i mnogo devojaka koje vole R motore1jee1.gif.....

• U prolazu, 61 postova

Tako je ! Volim takav duh!!!! Gledacu cim budem bio u situaciji! U medjuvremenu cemo naravno biti u kontaktu! Isto tako vazi i za tebe ako te put nanese u Nis! Sve sta treba!!!2cirka1.gif

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

Ooo pa evo i teme gde sam relativno kompetentan. 2 puta sam isao tuda motorom na skup u Trebinju (i jos 2 puta autom na more). Na prvom mestu vam preporucujem obavezno skup u Trebinju, posebno ako bude lepo vreme. Najbolji skup kom sam prisustvovao jer se ceo grad pretvori u izvesni moto festival i ceo grad zivi za tih par dana totalne anarhije :).

Sto se same voznje tice sledece imam da velim.

Put granica - Visegrad je uz povremeno relativno los asfalt jako lep za voznju sto zbog prirode sto zbog lepih krivina. Posle Visegrada krece dosadna tura duz visegradske hidroakumulacije. Tu se pazite na ogranicenja koja su vrlo korektnih 80kmh, moze i vise da se tera jer policije nema nigde sem na mestima gde su odvajanja za par mostova i gde je ogranicenje naprasno 60 i gde gle cuda dzukele stanu bas tu. Prvi put sam iz neznanja natrcao autom i prosao uz 10e uz reci :"Daj 10e. Pa taaakoo je bratee, sta si se zbunio", a drugi put, glupa konjina, prosle godine motorom, al sam tu prosao sa 5e koje sam specijalo spremio za zakon :). Dakle, moze da se vozi, ali na skretanjima za Rudo i na jos 1 ili 2 mosta, obratite paznju, stoje bas na tih 200m gde je odvajanje.

Od Ustiprace do Foce krece dosadna deonica koja sem prelepe drine nema nista drugo da pruzi, a pritom moze da se naleti na plavce. Foca-Tjentiste-Cemerno-Gacko je put koji je za enduro krivinarenje fantastican, ali na R-u mislim da vam treba guma za zube i kiroprakticar kad se vratite. Ali uistinu, pogled na Cemernu i prelepe livade na visoravni prosto oduzimaju dah i tu vam i zvanicno i pocinje prelepa hercegovacka priroda i to od srca preporucujem da prodjete i tu lepotu dozivite, vredi svake rupe na putu koju progutas.

Od Gacka krece totalno opustajuca tura sa lepim blagim krivinama, dobrim asfaltom i jako lepom prirodom sve do Trebinja.

• Podržavam 2

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan

Mi idemo ovim putem svake godine , ali kolima .

Put je za svaku preporuku , predeli su prelepi .

Čuo sam da je krajem prošle godine , pušten u rad i novi put : Tjentište-Gacko , tako da nema lomljenja kičme preko Čemernog ;)

• U prolazu, 61 postova

@kosooki Skup u Trebinju naravno,samo da uskladimo termine i vreme polaska da stignemo tamo na vreme! Ps-hahahahha neda si me nasmejao ovim sa gumom za zubima tacno sam se zamislio kako vibriram i skljocam vilicom,hahahhaha 1nanana.gif Inace hvala na svemu,cujem dosta lepih prica o tim predelima tako da sam odlucan i spreman da se zrtvujem!

@Lucky70 Lucky,cuo sam za novu deonicu i to je jedan od dodatnih pluseva,jer sam od cuo da je put preko Cemerna stvarno uzasan! Hvala lepo!!!

Sve u svemu,gotovo sam siguran da ce to biti sjajna voznja,nikada nisam bio u Bosnu i imam veliku zelju da prodjem tuda vidim Drinu i naravno odem na MotoSkup u Trebinju,gledao sam neke klipove na netu i odusevio sam se ! 2cirka1.gif

• U prolazu, 61 postova

@Hard-rock Ovaj Sjaak lagano na r1 sa ogromnim bagazom,rezervnom gumom pa jos u tim godinama! Svaka cast! I ne znamo kakvi sve ljudi postoje! Inspiracija jos veca da krenem na ovaj put,sjajno!!! 1care.gif

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja