Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha R1 VS Honda CBR954

Recommended Posts

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

@ PaunX: Sin mi se zove Dejan, a ja vozim TAXI. :-D

@ CAJA: Za pola sata bi poludeo, ne bi znao sta ces sa sobom, kao i sa motorom na kome je ram lomljen, pa varen, pa poliran, pa promenjene plastike, pa je uz sve to jos i najsporija 1000-ka... :-P

@ Maximus1: Nema potrebe da se tim tonom obracas decku, tim pre sto je do sada vozio puno motora, osim Yamahe 125 Enduro za koju ne zna da li moze u blokadu, a uz sve to su, iako ima tek 17 god, plavci uspeli da ga startuju svega nekoliko puta. Znaci da je veoma odgovoran, snalazljiv i perspektivan... :aha: A i kiselo ti grozdje, posto vozis 600-ku, a ne 1000-ku kao PaunX. :nanana:

PS. Ja ovo moje motorce necu vise ni registrovati, selim se u Lazarevac, a dozvolu cu prodati na Limundu... :D

• Podržavam 10

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

@ PaunX: Sin mi se zove Dejan, a ja vozim TAXI. :-D

@ CAJA: Za pola sata bi poludeo, ne bi znao sta ces sa sobom, kao i sa motorom na kome je ram lomljen, pa varen, pa poliran, pa promenjene plastike, pa je uz sve to jos i najsporija 1000-ka... :-P

@ Maximus1: Nema potrebe da se tim tonom obracas decku, tim pre sto je do sada vozio puno motora, osim Yamahe 125 Enduro za koju ne zna da li moze u blokadu, a uz sve to su, iako ima tek 17 god, plavci uspeli da ga startuju svega nekoliko puta. Znaci da je veoma odgovoran, snalazljiv i perspektivan... :aha: A i kiselo ti grozdje, posto vozis 600-ku, a ne 1000-ku kao PaunX. :nanana:

PS. Ja ovo moje motorce necu vise ni registrovati, selim se u Lazarevac, a dozvolu cu prodati na Limundu... :D

Ha, ha, ha......e stvarno si kralj 1lol.gif1lol.gif1lol.gif

• Podržavam 1

• MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR

Paune sto me nisi zvao danas,ocekivao sam poziv da dodjem da te oderem sa suzom...

Decko ima 17 godina!!!Nedaj boze sutra da osvane tema u crnoj hronici..... ne bi ti bilo svejedno!!!!!

Manite se toga!Lepo smo se sprdali i na tome neka ostane!!1zdravo.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Paune sto me nisi zvao danas,ocekivao sam poziv da dodjem da te oderem sa suzom...

Brt bio sam danas sa Milosem gledao neki XJ550 za burazera pa sam posle nesto radio.Zvacu te.

Decko ima 17 godina!!!Nedaj boze sutra da osvane tema u crnoj hronici..... ne bi ti bilo svejedno!!!!!

To je pravac jedan o 1km.Tu prodju 3 auta dnemno.Da ga osurim samo na 400 metara i to je to.Da zadovoljim dusu i da bude R1 il nijedan :)

Uzimam jos jedna motor.Mozda uzmem XJ550,a mozda i fzr600.Videcu,al nesto cu jos slabije uzeti.R1 se uterava u garazu i retko voziti za sada :)

• Uvek moze bolje., 614 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX6R

Piso sam sa razlogom pre 3 stranice moje iskustvo. Bas zbog ovoga....

Cekamo vesti, nazalost, ako stvarno stoji iza svega ovoga sto pise, dajem mu oko godinu dana... Samo sam realan.

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Uzimam jos jedna motor.Mozda uzmem XJ550,a mozda i fzr600.Videcu,al nesto cu jos slabije uzeti.R1 se uterava u garazu i retko voziti za sada :)

Ufff...ala neko ima para ;) ... moram i ja jos nesto uzeti kad vec klinci imaju po 2-3 motora :nanana:

Ufff...ala neko ima para ;) ... moram i ja jos nesto uzeti kad vec klinci imaju po 2-3 motora :nanana:

Radi se :)

On sa 17 godina ima dva motora a ja sa 27 god jos ovaj nisam otplatio0tuzan.gif!

Ima se,moze se,ribice loze se1lol.gif

Manite se trkanja......

• Podržavam 2

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Paune ti stvarno izgleda nisi pod vinklu....svi smo mi imali po 17 godina ali takav kao ti se jednom radja..

• Podržavam 3

• Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

On sa 17 godina ima dva motora a ja sa 27 god jos ovaj nisam otplatio0tuzan.gif!

Manite se trkanja......

Da si i ti u mladosti brao visnje, kao neki, do sada bismo dolazili kod tebe na vozikanje po privatnoj stazi, i svi bismo ti bili drugari... Ovako te gledamo podozrivo, dok ne otplatis motor, da ti slucajno ne padne na pamet da trazis na zajam... :lol: :lol: :lol:

PS. Kada sde sastavite vas dvojica, dolazite na moj nivo... Sto po godinama zbirno, a i on tako lood, a ti u besparici... :jee:

a kolko moze da razvije taj r1?

:nanana: :nanana: :nanana:

• Podržavam 1

Red bi bio i da zavrsavamo sa ovom temom.Njih 2300 je videlo ovo,bas dosta za razliku od nekih drugih tema.Ja sam se u ovoj temi cisto zajebavao.Kakva trka sa R1 zajebi.To sto imam 17 nemora da znaci da nemam mozak.Znam ja da razmisljam,ali znam i da se zajebavam.Opet ako mislite da sam bio ozbiljan celo vreme onda nzm sta da vam kazem.Tu je R1,ali necemo da pokusavamo koliko moze da ide.Do 140 plafon.Najvise sa njom 190 i to na velikom pravcu gde nije bilo kola i tako tih stvarcica koje mogu da budu rizicne.Mohikanac brt salio sam se kakva trka.Nema u Lazarevcu takvog pravca nigde i opet zajebi jos trku.A R1 je bolji od 954 ;)

R1 hara CBR954!

Manite se trkanja......

Da si i ti u mladosti brao visnje, kao neki, do sada bismo dolazili kod tebe na vozikanje po privatnoj stazi, i svi bismo ti bili drugari... Ovako te gledamo podozrivo, dok ne otplatis motor, da ti slucajno ne padne na pamet da trazis na zajam... :lol: :lol: :lol:

PS. Kada sde sastavite vas dvojica, dolazite na moj nivo... Sto po godinama zbirno, a i on tako lood, a ti u besparici... :jee:

1lol.gif1lol.gif1lol.gif ima tu istine1lol.gif

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja