andrimil 19 Napisano Februar 20, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem letnju jaknu, remnomiranog I dobro poznatog proizvodjaca . Slike: Zanemarite moje crvene pantalone!! Jakna ima protektore u ledjima/ramenima/laktovima. Placena je 8.000 din na kupujem prodajem prosle sezone I nisam je ni nosio. Velicina je XL, a model sa slike 187cm i u trenutku slikanja 102 kg cistih misica (sala je za misice, ali je tacno da bojlera nema). Molim vas za ponude na pp jer tacnu cenu ne bih mogao da odredim, a u ovoj nasoj zajednici svaka cena je previsoka . Takodje dodao bih da imam jos 2 jakne na prodaju, ali slike nemam, a postovacu ih vrlo brzo. Evo i Dainese dok ne bude boljih slika: Pozz, Milos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Februar 20, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam da moze i zamena za neki dobar izduv ili neku koznu jaknu sa protektorima, rukavice i td. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Februar 20, 2014 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za https://www.kupujemprodajem.com/Jakna-Hain-Gericke-10332752-oglas.htm?filter_id= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Februar 20, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Aco hvala na ponudi, ali imam 2 takve, trebala bi mi neka letnja. Pozz, Milos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Dainese prodata, ostala Gericke. Moze za 50 eur! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...