Drivee 7 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, Prodajem BMW F650 ST. Doslo je vreme da se kupuje stan pa mi svaki dinar treba. Od 3 motora padam na 1 i to najjeftiniji. Nesto o motoru: Godiste je 1999. To je ST (strada) zadnja generacija. Motor je skroz ispravan, zamenjen lanac i lancanik pre 1000, nove Michelin gume(jos one boce na njima), ima vizir, top i bocne kofere BMW Adventure. Presao je oko 38000 pravih, uvoz je iz Nemacke. Ja sam treci vlasnik u Srbiji. Nije se puno vozio kod nas. Grejaci rucke. 3 kljuca+ kljuc za bocne kofere. Nosaci su originalni. 12V prikljucak za punjenje akumulatora ili vaseg telefona, navigacije. Vartin akumulator kupljen presle sezone. Ako neko ima pitanja neka pita. Potrosnja oko 4- 4.5 litara sa koferima i 120 kg + 80 kg. Moze se videti u NS okolini. Budisava oko 15 km od NS. Registrovan do Jun-a ili Jula 2014. Nisam siguran. Vlasnik. Mane: Nebi bilo lose presvuci sediste, moze i ne mora. Nosac zadnjeg fazastera treba ofarbati. Ta usluga je 500 dinara. Ja bih 2000 eura ili neki manji auto dizel. Kontakt na srdjankuzmanovic@hotmail.com ili ovde na PM. Najsigurnije je email. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Imam za njega i ciradu, tj prekrivac.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Mart 8, 2014 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan NOVA cena prilicno hitno. Ko mi da 1800 bicu OK. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 8, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan JA bih ciradu ako prodajes..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 31, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...