Easy_Rider_Sd 0 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da cujem vasa misljenja o moto guzzi-jevim masinama i uopste o njihovim motorciklima, konkretno me zanima model v35, nikad ga nisam vozio niti sam video u svojoj okolini da ga poseduje neko a mnogo mi se svidja kardanski prenos pa bi i o tome voleo malo da cujem koliko je to pouzdano i kakv je osecaj, cuo sam i citao sa raznih foruma da su to dobre masine i da dugo traju ali ih ima slabo i delovi se tesko nalaze, a konkretno me zanimaju stariji modeli, do ovih novijih ima jos vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ti shvatio gde (u kom podforumu) pises?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xj550 7 Napisano Februar 19, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan malo je zaluto, to samo govori koliko nam je velika kuca-forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...