Ivkovic 3 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze CDI sa 4t kineza na agredat od Aprilije 2t A ako nemoze neka neko da "Pomoc,predlog" nekog jeftinijeg resenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje bi bilo da uznes pa da probas ali 99 % nemoze jeftinije resenje je da uznes cdi za 2t aoriliju i da budes miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Februar 19, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan najbolje bi bilo da uznes pa da probas ali 99 % nemoze jeftinije resenje je da uznes cdi za 2t aoriliju i da budes miran Da ali mi deluje jako skupo da na kinezov ram stavim tako skup CDI i bombinu Mada kada bih znao dali je Aprilija pegaso 125cc 2t onda bih uzeo ceo ram sa instalacijom i prebacio odmah agregat jer znam da ide "saraf na saraf" a ceo ram bez papira i maski me izadje 50e ...... Saveti su mi sad najbolje resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Februar 20, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tvoj agregat rotax 122 ili 123 onda moze na pegasov ram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Februar 20, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan rotax 123 to je stariji tip agregata nose ga aprilia pegaso 125/ aprilija af1 125/ aprilia tuareg125/ aprilia rally125/ aprilia red rose125/ rotax 122 je noviji tip agregata ugradjuje se od 1994 nosi ga aprilia rs125 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 20, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod Pegaso 125 rama, šta je najveće-najjače 4T što može da se gurne u njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci....puno vam hvala na savetima...nemate pojma koliko mi znace vasi saveti Mnogo ste mi pomogli....jos samo jedno pitanje....dali moze ovaj CDI na tu masinu 123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tvoj agregat rotax 122 ili 123 onda moze na pegasov ram. Od 123 je agregat...ali neznam koje godiste tacno..."GILARDONI 2 " je cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko reci jel moze ovaj CDI na moj agregat ili ne? i ako moze kako se povezuje!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 26, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod Pegaso 125 rama, šta je najveće-najjače 4T što može da se gurne u njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makisha 2 Napisano Mart 31, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Aprilia pegaso 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom pegasu CDI isto ima 4 ovakve zice,mislim da moze,ali nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...